Schiuri Atomic Redster Q9 Revoshock S + legaturi X 12 GW Grey 23/24

5,749 lei 4,599 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
168cm
176cm
Atomic Redster Q9 Revoshock S combină caracteristicile de top ale construcției cu tehnologii folosite în Cupa Mondială pentru a crea schiul perfect pentru condițiile mereu schimbătoare de pe pistă. Tehnologia Revoshock S menține schiul stabil, blocând șocurile și stimulând în același timp ieșirea din viraje. Conceput pentru schiorii avansați până la experți, Redster Q9 are o talie de 75mm, la care se adaugă și Multi Radius Sidecut. Astfel fiecare viraj este puternic și rapid, fără dificultate, indiferent de condițiile de zăpadă. Pereții laterali Ultrawall oferă o aderență sporită, în timp ce miezul Power Woodcore, tehnologia Revoshock S și stratul TI Powered Titanal lucrează împreună pentru a crea un schi cu o manevrabilitate de neegalat la orice viteză, în orice condiții.

Legăturile Atomic X 12 GW sunt potrivite pentru utilizatorii cu înclinații race. Tehnologia Full Flex valorifică flexul ski-ului, iar reglajul de lungime se realizează fără unelte.

Specificații schiuri

Active camber
Revoshock S
All-Condition Piste Shape
Power Woodcore
TI Powered
Ultrawall
Topsheet structurat
Talpă World Cup
Active Flex Interface
Canturile sunt ascuțite la unghi de 87 grade
Unghi al marginilor de 0.8° pentru viraje ușoare și aderență excelentă
Greutate 3055g / ski / 168cm

Specificații legături

Posibilitate de reglaj DIN între 4-12
Ajustarea lungimii se face fără unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 168 176
Lățime la vârf (MM) 125.5 128
Lățime la mijloc (MM) 75 75
Lățime la coadă (MM) 109.5 112
Raza (M) 13.5 14.2

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber dețin o margine care rămâne în contact cu zăpada. Aceasta ajută la o stabilitate crescută și o aderență mai bună direcționată pe margini pe porțiunile cu gheață.

Revoshock S

Utilizând o serie de module din arcuri încastrate într-un elastomer care preia șocurile, tehnologia Revoshock S se manifestă ca o suspensie integrată în schi, pentru a bloca șocurile. De la vârful schiului până la legături, fiecare modul de arc lucrează simultan pentru a transforma energia pierdută în accelerație.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de titan este poziționat sub miezul schiului rezultând astfel o absorbție mare a șocurilor și flexibilitate torsională.

ULTRAWALL

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock, Ultrawall constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

POWER WOODCORE

POWER WOODCORE Un miez sportiv și dinamic din lemn de frasin și plop care adaugă cosiderabil stabilitate și amortizează vibrațiile la viteză.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie