Schiuri Atomic Redster S9 & X12 TL


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul Redster S9 este un Active Camber de pista, potrivit schiorilor ce prefera cursele de slalom si intoarcerile scurte si rapide. Ingredientul secret este noua tija Servotec pretensionata, ce asigura o directie mai rapida si usoara, oferind agilitate in intoarceri si stabilitate deosebita la viteze mari. Pentru un plus de stabilitate, talia schiului este profilata cu ajutorul tehnologiei High-Speed Sidecut, iar aderenta este asigurata de marginea laterala Full Sidewall. Pe langa cele mentionate, Redster S9 contine un miez din lemn Power Woodcore asezat intre doua straturi de titan, ce creaza o forta excelenta de absorbtie a socurilor, un echilibru mai bun la viteze mari si flexibilitate la torsiune. Acest model este destinat schiorilor ce cauta performanta marita dar si manevrabilitate de top.

Specificatii schiuri

Profil Active Camber
Servotec (servodirectie)
High-Speed Sidecut
Full Sidewall
Power Woodcore (miez din lemn)
Titanium Powered (rigidizare din titan)
Structured Top Sheet
World Cup Base Finish
Greutate 2004g/ski/165cm

Specificatii legaturi

Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex
Platforma Neox Race
Frane de 75mm

Tehnologii ski

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.

TITANIUM POWERED

Miezul schiului este pozitionat intre 2 straturi de titan. Astfel se creeaza o super forta de absorbtie a socurilor, o mai buna stabilitate la viteze mari si flexibilitate la torsiune.

HIGH-SPEED SIDECUT

Talia schiului este profilata pentru stabilitate la viteza mare, iar multumita Servotec-ului, curbele sunt abordate cu usurinta unui schi ce ar avea talie mai ingusta.

SERVOTEC

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele vine de la "Servolenkung", fiind prima servodirectie pentru schiuri. Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Tehnologii legaturi

TOOLLESS LENGTH ADJUSTMENT

Legaturile se pot regla in functie de lungimea exterioara a claparului sau se pot pozitiona mai aproape de varful ski-ului sau de coada acestuia, fara a utiliza unelte.

AUTOMATIC WING ADJUSTMENT

Legaturile se adapteaza in mod automat pe latimea si inaltimea boot-ului.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 153 159 165 171
Latime la varf (MM) 115 116.5 118 119.5
Latime la mijloc (MM) 68 68 68 68
Latime la coada (MM) 101 102.5 104 105.5
Raza (M) 11.5 12.1 12.7 13.3