Schiuri Atomic Redster X7 & XT 12


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Agile si stabile, schiurile Redster X7 promit sa ofere o performanta excelenta pe pista. X reprezinta "Cross Turn", ceea ce inseamna ca ofera un amestec perfect de slalom urias si slalom de performanta. La fel ca toata gama Atomic Redster X, unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui ski este versatilitatea Multi Side Radius, ce asigura o agilitate sporita. Marginea laterala ofera un foarte bun transfer de putere ce va va ajuta in obtinerea unor viraje foarte precise. Pe langa cele mentionate, miezul schiului produs din frasin combinat cu plop este dispus intre doua straturi de titan, ce rezulta o super forta de absorbtie a socurilor, o mai buna stabilitate la viteze mari si flexibilitate la torsiune.

Specificatii schiuri

Profil Active Camber
Full Sidewall
Power Woodcore (miez din lemn)
Titanium Powered (rigidizare din titan)
Structured Top Sheet
Greutate 1778g/ski/165cm

Specificatii legaturi

Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex
Platforma Neox Race
Frane de 75mm

Tehnologii ski

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.

TITANIUM POWERED

Miezul schiului este pozitionat intre 2 straturi de titan. Astfel se creeaza o super forta de absorbtie a socurilor, o mai buna stabilitate la viteze mari si flexibilitate la torsiune.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Tehnologii legaturi

TOOLLESS LENGTH ADJUSTMENT

Legaturile se pot regla in functie de lungimea exterioara a claparului sau se pot pozitiona mai aproape de varful ski-ului sau de coada acestuia, fara a utiliza unelte.

AUTOMATIC WING ADJUSTMENT

Legaturile se adapteaza in mod automat pe latimea si inaltimea boot-ului.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 149 156 163 170
Latime la varf (MM) 111.5 113 114.5 116
Latime la mijloc (MM) 70 70 70 70
Latime la coada (MM) 99 100.5 102 103.5
Raza (M) 12.5 13.3 14 14.9