Schiuri Atomic REDSTER XTi & XT 12


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Schiurile REDSTER XTI + XT 12 fac parte din gama de top a schiurilor de partie. Alimentate de tehnologia de cursa Redster dar cu trasaturi all-mountain, aceste sunt perfecte pentru schiorii impatimiti, avansati ce doresc sa-si petreaca toata ziua pe partie. Tehnologia Sidewall asigura un bun transfer al miscarilor iar marginile cu o puternica aderenta ofera un plus de control chiar si in conditii de gheata. Baza din lemn de frasin si plop ofera o buna stabilitate si amortizare a vibratiilor. Constructia Multi Radius Sidecut joaca un rol important in agilitatatea necesara slalom-urilor. Aceste schiuri sunt un amestec perfect intre performanta GS si SL.

Specificatii

- Bun transfer al miscarilor datorita tehnologiei Sidewall
- Agilitate sporita datorita tehnologiei Multi Radius Sidecut
- Stabilitate si atenuarea vibratiilor la viteze mari datorita miezului din lemn Power Woodcore
- Intarituri din titan

Tehnologii :

Race Rocker
Forma ideala pentru partiile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta bine directionata pe margini in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza luarea virajelor. Este un tip de camber recomandat pentru siguranta la viteze mari.

SIDEWALLS
Impacteaza modul in care ski-ul preia forta impactului si transmite puterea. Atomic foloseste 5 tipuri de margini laterale, pentru diferite tipuri de zapada si stiluri.
Full Sidewall
O constructie unde marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de o performanta ridicata, fie ca este vorba de unele tip race sau piste.

CORES
In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.
Power Woodcore
O combinatie de frasin dur cu plop usor ce ofera stabilitate si agilitate. Este miezul utilizat pe schiurile de top Atomic.


Laminates
Deasupra si dedesubtul miezului sunt pozitionate materialele ce regleaza fin nivelul de performanta al schiurilor Atomic.
Titanium Powered

Miezul schiului este pozitionat intre 2 straturi de titan creand o super forta de absorbtie socuri, stabilitate la viteze mari si flexibilitate la torsiune.


Ski Tech
Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita)

Dimensiuni:
Lungime (CM) 164 169 176
Latime la varf (MM) 119 112.5 114
Latime la mijloc (MM) 70 72 72
Latime la coada (MM) 109 102.5 104
Raza (M) 11.7 15.5 16.4