Schiuri Atomic Vantage JR 2 + EZYTRAK 5


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Special create pentru cei mici, schiurile Vantage Jr 2 ofera tot necesarul pentru ca cei mici sa se bucure de schiat. Construite cu un miez din spuma (Densolite Core) ofera celui mic usurinta in schiat dar si reducerea vibratiilor pentru un confort sporit. Tehnologia Bend-X implementata pe aceste schiuri presupune o zona speciala de flex in zona legaturilor ce permite chiar si schiorilor foarte usori sa aplice suficienta presiune pentru maxim de contact cu zapada. Schiurile vin impreuna cu legaturile EZYTRACK 5.

Specificatii

- Profil Piste Rocker
- Tehnologia Bend-X
- Fullcap Sidewall
Tehnologii :

Piste Rocker
Forma ideala pentru partiile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta bine directionata pe margini in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza luarea virajelor. Este un tip de camber recomandat pentru siguranta la viteze mari.

SIDEWALLS
Impacteaza modul in care ski-ul preia forta impactului si transmite puterea. Atomic foloseste 5 tipuri de margini laterale, pentru diferite tipuri de zapada si stiluri.
FULLCAP SIDEWALL

O constructie fara margine laterala unde stratul superior acopera marginea pentru o manevrabilitate sporita.


CORES
In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.
Densolite Core
Miez realizat din spuma, asigurandu-se astfel agilitatea si absorbtia socurilor.


Ski Tech
Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita)

Dimensiuni:
Lungime (CM) 100 110 120
Latime la varf (MM) 95.5 100 104
Latime la mijloc (MM) 66 67 68
Latime la coada (MM) 82.5 86 89
Raza (M) 7 8 9


Produse din aceeasi categorie