Schiuri Atomic VANTAGE X77 C + Mercury 11


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Vantage X 77 C este unul din cele mai usoare schiuri din gama Vantage, avand o greutate de doar 1800g/ski/171cm. Modelul va permite sa schiati lin cu un efort minim, datorita miezului din spuma "Densolite Core" ce atenueaza vibratiile si ofera o mare absorbtie a socurilor. Constructia usoara beneficieaza de un strat rigid "Carbon Tank Mesh" ce adauga un plus de rezistenta pe lungimea schiuriilor, reducand in acelasi timp si greutatea lor. Design-ul sportiv vine alaturi de un profil radical 3D "Exo Profile" ce va asigura ca aveti rigiditatea si raspunsul necesar pentru o manipulare precisa. Schiorii de nivel intermediar ce isi doresc sa obtina performante in acest sport, sigur se vor bucura de abilitatiile schiurilor Vantage X 77 C.

Specificatii schiuri

Profil Allmountain Rocker
Carbon Tank Mesh (strat de rigidizare din carbon)
Exo Profile
Firewall
Densolite (miez din spuma)
Light Woodcore
Structured Top Sheet
Greutate 1800g/ski/171cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara a fi nevoie de unelte
Adaptare automata la inaltimea si latimea varfului si calcaiului claparului
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Tehnologii ski

ALL MOUNTAIN ROCKER

Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii, iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte versatil.

FIREWALL SIDEWALL

Margine laterala mai lata in zona legaturilor, cu caneluri pentru flex, ce asigura un foarte bun transfer de miscare si putere, oferind totodata aderenta chiar si pe zonele inghetate.

CARBON TANKMESH

Este un strat super rigid inserat pentru o stabilitate mare si putere longitudinala, fara a adauga si greutate suplimentara.

DENSOLITE CORE

Miez de spuma ce atenueaza vibratiile schiului.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

EXO PROFILE

Este un profil puternic 3D cu laturi oblice si straturi ranforsate ce balanseaza greutatea si adauga rigiditate pentru un carving controlat si placut.

Tehnologii legaturi

TOOLLESS LENGTH ADJUSTMENT

Legaturile se pot regla in functie de lungimea exterioara a claparului sau se pot pozitiona mai aproape de varful ski-ului sau de coada acestuia, fara a utiliza unelte.

AUTOMATIC WING ADJUSTMENT

Legaturile se adapteaza in mod automat pe latimea si inaltimea boot-ului.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 157 164 171 178
Latime la varf (MM) 119 120.5 122 123.5
Latime la mijloc (MM) 77 77 77 77
Latime la coada (MM) 102 103.5 105 106.5
Raza (M) 13 13.8 14.6 15.4


Produse din aceeasi categorie