Schiuri Atomic VANTAGE X80 CTI + XT 12


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Schiurile Atomic Vantage X 80 CTI fac parte din noua serie de schiuri usoare ce imbina perfect performanta off-piste cu agilitatea allmountain. Talia medie de 80mm este ideala pentru schiorii care isi doresc sa carveze pe partie dar si sa schieze in afara ei. Constructia usoara este completata cu stratul Carbon Tank Mesh, ce aduce un plus de rezistenta, fara a adauga greutate suplimentara. Stabilitatea si reducerea vibratiilor este sustinuta de tehnologia Power Woodcore, iar tehnologia Titanium Backbone 2.0 ofera un plus de aderenta datorita insertiei unui strat de titan pozitionat pe lungimea schiului. Pentru a obtine un carving controlat si placut pe partiile neingrijite, Atomic Vantage X 80 CTI are design sportiv si profil radical 3D Exo Profile, care reduce greutatea si adauga rigiditate.

Specificatii schiuri

Profil Allmountain Rocker
Carbon Tank Mesh (strat de rigidizare din carbon)
Exo Profile
Firewall
Titanium Backbone 2.0 (rigidizare din titan)
Power Woodcore (miez din lemn)
Structured Top Sheet
Greutate 1950g/ski/173cm

Specificatii legaturi

Ajustarea lungimii se face fara unelte
Interfata X-Track
Adaptare automata la inaltimea si latimea varfului si calcaiului claparului

Tehnologii ski

ALL MOUNTAIN ROCKER

Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii, iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte versatil.

CARBON TANKMESH

Este un strat super rigid inserat pentru o stabilitate mare si putere longitudinala, fara a adauga si greutate suplimentara.

FIREWALL SIDEWALL

Margine laterala mai lata in zona legaturilor, cu caneluri pentru flex, ce asigura un foarte bun transfer de miscare si putere, oferind totodata aderenta chiar si pe zonele inghetate.

TITANIUM BACKBONE 2.0

O insertie de titan este pozitionata pe lungimea schiului deasupra miezului avand rolul de stabilizare. Este foarte dinamic si stabil, fiind utilizat in constructia schiurilor all-mountain.

POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

EXO PROFILE

Este un profil puternic 3D cu laturi oblice si straturi ranforsate ce balanseaza greutatea si adauga rigiditate pentru un carving controlat si placut.

Tehnologii legaturi

TOOLLESS LENGTH ADJUSTMENT

Legaturile se pot regla in functie de lungimea exterioara a claparului sau se pot pozitiona mai aproape de varful ski-ului sau de coada acestuia, fara a utiliza unelte.

AUTOMATIC WING ADJUSTMENT

Legaturile se adapteaza in mod automat pe latimea si inaltimea boot-ului.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 159 166 173 180
Latime la varf (MM) 122.5 124 125.5 127
Latime la mijloc (MM) 80 80 80 80
Latime la coada (MM) 107 108.5 110 111.5
Raza (M) 13.7 14.4 15.2 16