Schiuri Atomic VANTAGE X90 CTI + Warden 13 MNC


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Skiurile Atomic Vantage 90 CTI ofera ceea ce este mai bun din cele 2 lumi: se comporta exemplar pe partie, intocmai ca un ski din gama high-end conceput pentru viteza si, in principal datorita profilului All Mountain Rocker, este senzational atunci cand vine vorba de off-piste. Pentru a obtine acest ski de top Atomic foloseste Carbon Tank Mesh, o tesatura din carbon ce ofera rigiditate longitudinala in timp ce usureaza destul de mult schiurile. Mai in profunzime avem miezul de lemn Power Woodcore invelit in titan, Titanium Backbone 2.0. Si canturile beneficiaza de extra grip prin utilizarea Vantage Firewall, iar forma este una mai mult directionala, rocker-ul de pe coada nefiind la fel de pronuntat ca cel de pe varf, ceea ce mareste agilitatea pe partie.
Legaturile Atomic Warden 13 MNC combina puterea si precizia de care ai nevoie pe partie cu transferul lin si progresiv de care ai nevoie in zapada proaspata. Certificarea MNC (Multi Norm Certified) inseamna ca legaturile sunt compatibile DIN, Touring si WTR si cu orice clapar certificat de pe piata.

Specificatii schiuri

Profil Allmountain Rocker (15/75/10)
Carbon Tank Mesh (strat de rigidizare din carbon)
Firewall
Titanium Backbone 2.0 (rigidizare din titan)
Power Woodcore (miez din lemn)
Structured Top Sheet
Greutate 1820g/ski/184cm

Tehnologii ski

CARBON TANKMESH

CARBON TANKMESH

Este un strat super rigid inserat pentru o stabilitate mare si putere longitudinala, fara a adauga si greutate suplimentara.
FIREWALL SIDEWALL

FIREWALL SIDEWALL

Margine laterala mai lata in zona legaturilor, cu caneluri pentru flex, ce asigura un foarte bun transfer de miscare si putere, oferind totodata aderenta chiar si pe zonele inghetate.

TITANIUM BACKBONE 2.0

TITANIUM BACKBONE 2.0

O insertie de titan este pozitionata pe lungimea schiului deasupra miezului avand rolul de stabilizare. Este foarte dinamic si stabil, fiind utilizat in constructia schiurilor all-mountain.
POWER WOODCORE

POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).
Structura ski Atomic

EXO PROFILE

Este un profil puternic 3D cu laturi oblice si straturi ranforsate ce balanseaza greutatea si adauga rigiditate pentru un carving controlat si placut.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 161 169 176 184
Latime la varf (MM) 129 130.5 132 133.5
Latime la mijloc (MM) 90 90 90 90
Latime la coada (MM) 112.5 114 115.5 117
Raza (M) 14.9 16 16.8 17.8