Schiuri Faction Prodigy 0 + legaturi Stage 10 C90 23/24

2,749 lei 2,199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157cm
164cm
171cm
Prodigy 0 este schiul care ofera intrarea ideala in lumea freeskiului. Acest schi ofera usurinta in utilizare sustinuta de calitatea premium Faction. Un nucleu Fusion usor permite o plimbare jucausa si fara efort. Constructia Sidewall-ului de sub picior se asociaza perfect cu Sidecut-ul eliptic pentru a oferi o aderenta la muchie de inalta performanta si o manevrabilitate intuitiva. Si pentru a completa totul, constructia Anti-Chip Micro-Cap sustinuta de muchii XL de 2,5 mm asigura acest schi sa reziste la lovituri dure, an dupa an.

Dimensiuni Faction Prodigy 0

Dimensiune schi (cm) 157 164 171
Greutate (grame) 1560 1620 1670
Raza (metri) 13 15 16
Side Cut varf (mm) 117 117 117
Side Cut talie (mm) 85 85 85
Side Cut coada (mm) 109 109 109

Tehnologii schiuri

Fusion Wood Core
Directional twin
Eliptical Sidecut
Anti Chip Micro Cap
Mustache Flex
XL 2.5mm Edges

Fusion Wood Core

600 mm de plop usor in centrul ski-ului combinat cu spuma in varf si coada pentru a oferi un schimb de greutate usor si rapid.

Directional twin:

Un tail considerabil mai subtire ca varful, oferind performanta totala pentru downhill.

Eliptical Sidecut

Este realizata dintr-o raza mai lunga sub picior si raze mai mici in varf si coada. Raza mai lunga sub picior ajuta la pivotari mai rapide si usoare, in timp ce razele mai mici din varf si coada ajuta la initierile virajelor.

Anti Chip Micro Cap

Micro-Cap este un hibrid al unei constructii de calitate superioara, cu pereti laterali de tip sandwich, fuzionata cu un capac durabil si usor. Cu micro-cap, constructia tip sandwich ofera sustinere performanta pe muchie si stabilitate torsionala imbracand topsheet-ul si peretii laterali, oferind protectie superioara impotriva ciobirii muchiei si imbinarii .

Mustache Flex

Acest tip de flex functioneaza pentru majoritatea schiorilor, avand in fata si spatele legaturilor o stabilitate buna pe muchii, iar tranzitia se face progresiv catre varf si coada fiind mai moale pentru a facilita absorbtia de socuri.

XL 2.5mm Edges

7 fractiuni de milimetru s-ar putea sa nu sune mult, dar cand vine vorba de margini, se aduna. Muchia de 2.5 mm are cu 35% mai mult material decat muchia.

Montaj legaturi

Legaturile Armada Stage 10 se monteaza pe schiuri tinand cont de lungimea exterioara a claparilor. Montajul se face doar dupa plata online cu cardul a produselor, iar dupa montaj schiurile si legaturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: FACTION

Produse din aceeasi categorie