Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Faction Prodigy 1 + legaturi Warden 11 MNC C90 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Prodigy 1 oglindește forma celui mai bine vândut model Prodigy 2, inclusiv designul premiat Elliptical Sidecut și un perete lateral Full Strength Sidewall pentru o fixare de top a muchiei. În comparație cu Prodigy 2, este cu 10 mm mai îngust sub picior pentru o manevrabilitate precisă în park și pe pistă, iar miezul său din plop este întărit prin includerea lemnului de frasin, asigurându-se că este ultraputernic pentru a rezista la lovituri grele. Construcția Anti-Chip Micro-Cap în vârf și coadă, plus muchii XL de 2,5 mm asigură că schiul este construit pentru a dura.

Dimensiuni Faction Prodigy 1

Dimensiune schi (cm) 164 171 178
Greutate (grame) 1580 1640 1750
Raza (metri) 15 16 17
Side Cut vârf (mm) 120 120 120
Side Cut talie (mm) 88 88 88
Side Cut coadă (mm) 112 112 112

Tehnologii schiuri

Full strength sidewall
Miez de Plop/ Frasin
Directional twin
Eliptical Sidecut
Anti Chip Micro Cap
Mustache Flex
XL 2.5mm Edges

Full strength sidewall

O construcție care plasează benzi de material de protecție de-a lungul laturilor fiecărui miez, între margine și foaia superioară. Pereții laterali asigură cea mai bună fixare a muchiei și stabilitate posibilă atunci când schiul este supus unui viraj, precum și protejarea miezului de lemn, a muchiei și a foii de sus împotriva impactului și a deteriorărilor exterioare.

Miez de Plop/ Frasin

Plopul este un lemn de esență moale, de culoare deschisă, durabil, care se îndoaie și are o capacitate mare de absorbție a vibrațiilor. Frasinul este un lemn de esență tare mai greu, care completează miezul prin adăugarea de rigiditate și durabilitate. Acest duo oferă o aderență excelentă pe zăpada tare, o bază solidă pentru aterizări și suficient pop și flex pentru a fi creativ.

Directional twin

Un tail considerabil mai subțire ca vârful, oferind performanță totală pentru downhill.

Eliptical Sidecut

Este realizată dintr-o rază mai lungă sub picior și raze mai mici în vârf și coadă. Raza mai lungă sub picior ajută la pivotări mai rapide și ușoare, în timp ce razele mai mici din vârf și coadă ajută la inițierile virajelor.

Anti Chip Micro Cap

Micro-Cap este un hibrid al unei construcții de calitate superioară, cu pereți laterali de tip sandwich, fuzionată cu un capac durabil și ușor. Cu micro-cap, construcția tip sandwich oferă susținere performantă pe muchie și stabilitate torsională îmbrăcând topsheet-ul și pereții laterali, oferind protecție superioară împotriva ciobirii muchiei și îmbinării.

Mustache Flex

Acest tip de flex funcționează pentru majoritatea schiorilor, având în fața și spatele legăturilor o stabilitate bună pe muchii, iar tranziția se face progresiv către vârf și coadă fiind mai moale pentru a facilita absorbția de șocuri.

XL 2.5mm Edges

7 fracțiuni de milimetru s-ar putea să nu sune mult, dar când vine vorba de margini, se adună. Muchia de 2.5 mm are cu 35% mai mult material decât muchia.

Montaj legături

Legăturile Armada Warden 11 MNC se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.