Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Faction Prodigy 2 + legaturi Warden 11 MNC C100 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Prodigy 2 este cea mai bună unealtă de shred-tool all-mountain. Conțînând toate ingredientele potrivite pentru a vă ajuta să faceți "pop", "stomp" și "surf" pe tot muntele, miezul său din plop este suficient de moale și "poppy" pentru a face față la rolele slushy, menținând în același timp rigiditatea sub picioare, ceea ce înseamnă că singura modalitate de a vă depăși ultima cursă este să vă întoarceți pentru încă una.

Dimensiuni Faction Prodigy 2

Dimensiune schi (cm) 171 177 183
Greutate (grame) 1750 1810 1860
Raza (metri) 16 18 20
Side Cut vârf (mm) 127 127 127
Side Cut talie (mm) 98 98 98
Side Cut coadă (mm) 119 119 119

Tehnologii schiuri

Full strength sidewall
Miez din Plop
Directional twin
Eliptical Sidecut
Anti Chip Micro Cap
Mustache Flex
XL 2.5mm Edges

Full strength sidewall

O construcție care plasează benzi de material de protecție de-a lungul laturilor fiecărui miez, între margine și foaia superioară. Pereții laterali asigură cea mai bună fixare a muchiei și stabilitate posibilă atunci când schiul este supus unui viraj, precum și protejarea miezului de lemn, a muchiei și a foii de sus împotriva impactului și a deteriorărilor exterioare.

Miez din Plop

Plopul este un lemn de rășinoase de culoare deschisă, de greutate medie, durabil, care flexează având un pop bun și are o mulțime de capacități de absorbție a vibrațiilor. Folosit ca unic lemn în acest miez, permite schiului să aibă suficientă stabilitate torsională pentru a sta bine la coborâre.

Directional twin

Un tail considerabil mai subțire ca vârful, oferind performanță totală pentru downhill.

Eliptical Sidecut

Este realizată dintr-o rază mai lungă sub picior și raze mai mici în vârf și coadă. Raza mai lungă sub picior ajută la pivotări mai rapide și ușoare, în timp ce razele mai mici din vârf și coadă ajută la inițierile virajelor.

Anti Chip Micro Cap

Micro-Cap este un hibrid al unei construcții de calitate superioară, cu pereți laterali de tip sandwich, fuzionată cu un capac durabil și ușor. Cu micro-cap, construcția tip sandwich oferă susținere performantă pe muchie și stabilitate torsională îmbrăcând topsheet-ul și pereții laterali, oferind protecție superioară împotriva ciobirii muchiei și îmbinării.

Mustache Flex

Acest tip de flex funcționează pentru majoritatea schiorilor, având în fața și spatele legăturilor o stabilitate bună pe muchii, iar tranziția se face progresiv către vârf și coadă fiind mai moale pentru a facilita absorbția de șocuri.

XL 2.5mm Edges

7 fracțiuni de milimetru s-ar putea să nu sune mult, dar când vine vorba de margini, se adună. Muchia de 2.5 mm are cu 35% mai mult material decât muchia.

Montaj legaturi

Legăturile Armada Warden 11 MNC se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.