Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Rossignol Experience 78 CA + legaturi XP 11 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Rossignol Experience 78 Carbon combina senzatia agila a unei constructii usoare cu controlul increzator al muchiei oferit de constructia cu pereti laterali intregi pentru toate statiunile. Straturile de carbon si un miez din lemn de paulownia reduc greutatea totala. Controlul care sporeste increderea oferit de designul Drive Tip functioneaza cu sidecut-ul si constructia cu pereti laterali plini pentru o initiere lina a virajului si o muchie puternica pe toata durata virajului.

Dimensiuni Rossignol Experience 78 Carbon

Dimensiune schi (cm) 162 170
Greutate (grame) 3100 3200
Raza (metri) 13 15
Side Cut varf (mm) 125 125
Side Cut talie (mm) 78 78
Side Cut coada (mm) 111 111

Tehnologii schiuri

Drive Tip Solution
Rectangular Full Sidewall
Paulownia Wood Core
Carbon
All Trail Roker
All Trail Sidecut
Premium Hardtop

Drive Tip Solution

Imbinand fibrele directionale din varful schiului cu materialul moale din partea anterioara a schiului, noua solutie Drive Tip exploateaza si elimina vibratiile in deplasarea pe terenul denivelat si in conditii de zapada aspra, pentru o atingere si un control care sporesc increderea.

Carbon

Carbonul are cel mai eficient raport rezistenta-greutate pentru a garanta o stabilitate sporita si contactul schi-zapada, ramanand in acelasi timp ultrausor.

PEFC Miez de Lemn de Plop

Miezul din lemn de plop PEFC asigura un bun echilibru intre umezeala, elasticitate si economie de greutate.

All Trail Roker

Adaptat pentru orice tip de teren si stare a zapezii, AllTrail Roker ofera un amestec echilibrat de precizie pe zapada tare si jucausie pe zapada moale.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

All Trail Sidecut

All Trail Sidecut ofera un angajament instantaneu si un viraj puternic pentru performante de carving fluide, dinamice si confortabile.

Premium Hardtop

Premium Hardtop ofera o durabilitate fara compromisuri a topsheet-ului si o bogatie grafica pentru a proteja si prelungi durata de viata a schiurilor.