Schiuri Rossignol Sender 94 Ti + legaturi NX 12 Konect GW Black 23/24

3,599 lei 2,879 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
172cm
Rossignol Sender 94 Ti ofera un amestec de agilitate si performante la coborare pentru a te lasa liber sa explorezi on-piste sau off-piste. Multumita tehnologiei AIR TIP , il mentine jucaus, in timp ce miezul usor din lemn de paulownia reduce greutatea cu pana la 30% pentru o agilitate, manevrabilitate si control sporite.

Dimensiuni Rossignol Sender 94 Ti

Dimensiune schi (cm) 172 178
Greutate (grame) 4000 4200
Raza (metri) 16 19
Side Cut vârf (mm) 127 128
Side Cut talie (mm) 93 94
Side Cut coadă (mm) 117 118

Tehnologii schiuri

Titanal Beam
Paulownia Wood Core
Damp Tech
Air Tip
Rectangular Full Sidewall
Progresive Sidecut
Free Rocker
Mini Cap
Topsheet 3D
Extended Core

Titanal Beam

TITANAL BEAM sporeste puterea sub picior pentru o aderenta sporita la muchie, rebound si energie pe toata lungimea schiului.

Damp Tech

DAMP TECH reduce vibratiile schiului pentru un contact sporit cu zapada si un control neted si sigur in conditii de zapada variabile

Paulownia Wood Core

Miezul de lemn PAULOWNIA reduce greutatea cu până la 30% pentru o agilitate, manevrabilitate și control sporite.

Air Tip

Tehnologia AIR TIP reduce greutatea la varf si concentreaza masa schiului sub picior pentru manevrabilitate fara efort, plutire naturala si control.

Rectangular Full Sidewall

Constructia RECTANGULAR SIDEWALL prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

Progresive Sidecut

O forma complet noua pentru schiul modern all-mountain, profilul PROGRESSIVE SIDECUT ofera o aderenta sigura, in timp ce elibereaza mai multa energie si fluiditate pentru a aluneca prin orice teren sau conditii de zapada. Profilurile mai rotunjite ale varfului si cozii ofera un angajament instantaneu, in timp ce elibereaza virajele cu usurinta pentru o manipulare jucausa a zapezii si a terenului in schimbare.

Free Rocker

Proiectat pentru o varietate de conditii off-trail, avand cel mai progresiv profil ce ofera versatilitate si plutire fara efort. Amestecul de crestere mai lunga si mai joasa la varf (25%) si coada (15%) cu camber traditional sub picior, permite o directie usoara si un control al vitezei cu puterea, energia si aderenta.

Mini Cap

Constructia MINICAP prezinta un mic canal de-a lungul intregului topsheet pentru o durabilitate sporita.

Top Sheet 3D

3D TOPSHEET este mai gros, ofera o durabilitate sporita si mai multa rezistenta la zgarieturi.

Extended Core

EXTENDED CORE mareste contactul cu zapada si imbunatateste stabilitatea torsionala prin varful schiului pentru precizie, putere si control sporit in conditii mixte.

Brand: ROSSIGNOL

Produse din aceeasi categorie