Incaltaminte Nike Air Max 2X White/White/Black

519 lei 309 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
36.5
230mm
38.5
240mm
39
245mm

Prin modelul Air Max 2X Nike transpune in partea de strada confortul pantofului de alergat folosit ca inspiratie. La acest model Nike foloseste nu una, ci doua perne de aer oferind astfel celui care alege sa poarte acest model un maxim de confort pe tot parcursul unei zile. Pentru partea superioara Nike foloseste o combinatie de materiale imbinate la cald oferind astfel un plus de durabilitate si o foarte buna respirabilitate a piciorului. Combinatia de culori in care Nike a ales sa poduca acest model este menit sa atraga provirile celor din jur, acesta poate fi gasit e o varietate mare de culori.


Beneficii:

Inspirati de pantofii performanti de alergat, tehnologia dubla “AIR” care se regaseste pe partea din spate a pantofului adauga un confort sporit si o amortizare foarte buna care nu se regaseste la nici un alt model Air Max.

Mixul de materiale folosit si imbinarea acestora la cald adauga atat durabilitate cat si o foarte buna ventilatie pantofiilor, in timp ce le ofera pantofilor un aspect care se lasa remarcat.
Produs original - Cod Nike CK2947-100 - Skates.ro este magazin autorizat Nike
Brand: NIKE

Produse din aceeasi categorie