Casca Alpina Alto QV black matt

1,499 lei 1,199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
59-63cm
Casca Alpina Alto este modelul potrivit riderilor ce cauta o casca bine rigidizata si confortabila. Carcasa realizata din ABS cu HI-EPS la interior, este prevazuta cu ventilatii active pentru o aerisire optima in toate conditiile meteo. Pentru o vedere periferica cat mai buna, aceasta este prevazuta cu o viziera de 180 grade cu lentila fotocromatica.

Specificatii

2 in 1: Casca de schi cu viziera integrata de inalta calitate
Viziera foarte etansa datorita tehnologiei inovatoare TRM
Interior de inalta calitate realizat din lana de oaie Lavalan
Protectie confortabila si incalzitoare pentru gat pentru un confort maxim
Climat perfect pentru casca datorita deschiderilor de ventilatie reglabile

Tipul lentilei: S2-S3

Tip lentila S2-S3

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisire pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Fidlock

Fidlock

Mecanismul de blocare magnetica, cu autoactivare, este astfel foarte comod la punerea si scoaterea castii. Actionarea cu o singura mana este rapida si intuitiva, fara riscul de a ciupi pielea. Dispozitivul de fixare FIDLOCK este usor de utilizat chiar si atunci cand purtati manusi.
Hard Shell

Hard Shell

Castile Hardshell sunt alcatuite dintr-un miez Hi-EPS si o carcasa exterioara rezistenta la impact din ABS sau policarbonat. Aceasta combinatie asigura siguranta maxima.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioara a fiecarei casti Alpina contine Hi-EPS (high expanded polystyrene). Aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarecea materialul nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Lavalan®

Lavalan®

Lana Lavalan® este un material izolator utilizat ca umplutura pentru un plus de confort termic. Obtinuta in mod sustenabil, lana are atat proprietati izolatoare, cat si de reglare a temperaturii, este respirabila si previne formarea mirosurilor neplacute de transpiratie, datorita gestionarii naturale a umiditatii si a functiei de autocuratare a fibrelor.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Tehnologie Quattro Varioflex

Quattro Varioflex

Ochelarii cu tehnologia quattro varioflex au lentile polarizate si fotocromice, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie). De asemenea,tehnologia quattro varioflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Run System Classic

Run System Classic

Sistemul Run System permite tuturor castilor Alpina sa se ajusteze la o marime personalizata cu ajutorul unei rotite, usor de reglat. Run System Classic puncteaza pentru raportul pret/performanta.
TRM

TRM

"Mecanismul de translatie-rotatie" (TRM) etanseaza viziera foarte aproape de fata. Mecanismul permite vizierei sa se roteasca din pozitia superioara in cea inferioara. In pozitia inferioara, o miscare liniara (translatie) asigura ca viziera poate fi deplasata spre ochi. Acest lucru creeaza o potrivire compacta a castii pe cap.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere in Y asigura ajustare cu precizie milimetrica, in cateva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9237230 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie