Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Alpina Alto V ink matt

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Casca Alpina Alto este modelul potrivit pentru utilizatorii care cauta o casca bine rigidizata si confortabila. Carcasa realizata din ABS cu HI-EPS la interior, este prevazuta cu ventilatii active, pentru aerisire optima in toate conditiile meteo. Pentru vedere periferica cat mai buna, Alpina Alto este prevazuta cu viziera de 180 grade cu lentila fotocromatica.

Specificatii

Casca cu viziera 2 in 1
Mecanism multidirectional de imbinare a vizierei
Interior din lana de oaie Lavalan
Incaltator de gat lung din microfleece moale
Climat perfect pe cap datorita deschiderilor de aer reglabile

Tipul lentilei: S1-S2

Tip lentila S1-S2

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisire pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Fidlock

Fidlock

Mecanismul de blocare magnetica, cu autoactivare, este astfel foarte comod la punerea si scoaterea castii. Actionarea cu o singura mana este rapida si intuitiva, fara riscul de a ciupi pielea. Dispozitivul de fixare FIDLOCK este usor de utilizat chiar si atunci cand purtati manusi.
Hard Shell

Hard Shell

Castile Hardshell sunt alcatuite dintr-un miez Hi-EPS si o carcasa exterioara rezistenta la impact din ABS sau policarbonat. Aceasta combinatie asigura siguranta maxima.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioara a fiecarei casti Alpina contine Hi-EPS (high expanded polystyrene). Aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarecea materialul nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Lavalan®

Lavalan®

Lana Lavalan® este un material izolator utilizat ca umplutura pentru un plus de confort termic. Obtinuta in mod sustenabil, lana are atat proprietati izolatoare, cat si de reglare a temperaturii, este respirabila si previne formarea mirosurilor neplacute de transpiratie, datorita gestionarii naturale a umiditatii si a functiei de autocuratare a fibrelor.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Run System Classic

Run System Classic

Sistemul Run System permite tuturor castilor Alpina sa se ajusteze la o marime personalizata cu ajutorul unei rotite, usor de reglat. Run System Classic puncteaza pentru raportul pret/performanta.
TRM

TRM

"Mecanismul de translatie-rotatie" (TRM) etanseaza viziera foarte aproape de fata. Mecanismul permite vizierei sa se roteasca din pozitia superioara in cea inferioara. In pozitia inferioara, o miscare liniara (translatie) asigura ca viziera poate fi deplasata spre ochi. Acest lucru creeaza o potrivire compacta a castii pe cap.
Varioflex

Varioflex

Varioflex este o tehnologie a lentilelor in care nuanta acestora se adapteaza automat la conditiile meteorologice. Lentila cu nuantare automata (fotocromatica) reactioneaza la lumina vizibila. Atunci cand este expusa la radiatii, elementele chimice se deschid si creeaza un efect plat, de intunecare. Cand intensitatea luminii scade, elementele chimice se inchid si lentila devine din nou mai luminoasa. Acest proces dureaza cateva secunde.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere in Y asigura ajustare cu precizie milimetrica, in cateva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9238280 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina