Casca Alpina Grand charcoal/neon matt

599 lei 479 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
54-57cm

ALPINA GRAND face o declaratie cu numele sau: „Hei, uite, eu sunt! Si sunt moderna, confortabila, buna, pur si simplu GRANDIOASA! " Designul unic al modelului GRAND se bazeaza pe o constructie sigura, fara compromisuri, iar nivelul ridicat de confort al castii face din GRAND casca perfecta de all mountain. Un sistem infinit reglabil pentru o reglare optima si Airstream Control pentru reglarea fluxului de aer si un interior detasabil sunt alte caracteristici pe care fiecare schior le va aprecia. In caz de impact, carcasa din ceramica combinata cu Hi-EPS ofera protectie.


Specificatii

Climat perfect pe cap datorita deschiderilor de aer reglabile
Invelis exterior durabil datorita constructiei cu 3 invelisuri
Marginea inferioara a castii este protejata de cochilia din policarbonat Edge Protect
Catarama de centura usor de manevrat cu o catarama automata cu mai multe trepte, rezistenta la rasucire
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor mici de aer

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ceramic Shell

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Edge Protect

Edge Protect

Edge Protect este o placă suplimentară din policarbonat care conferă căștilor inmold, o acoperire suplimentara a marginilor de pe partea inferioară a căștii. Aceasta protejează interiorul din Hi-EPS și crește durabilitatea căștii.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Inmold

Inmold

În procesul de producție în matriță, stratul superior din policarbonat este lipit termic de stratul interioară din Hi-EPS a corpului căștii sub presiune și căldură.
Run System Classic

Run System Classic

Sistemul Run System permite tuturor căștilor Alpina să se ajusteze la o mărime personalizată cu ajutorul unui cadran ușor de mișcat. Run System Classic punctează pentru raportul preț/performanță.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9226 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie