Clapari Atomic Hawx 100 Transparent Red/Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Parte din gama cea mai bine vanduta de clapari, modelul Atomic Hawx 100 se adapteaza perfect la anatomia piciorului oferind maxim de confort si o performanta all-mountain de neegalat. Cu un flex moderat este alegerea potrivita pentru schiorii de partie de nivel mediu si avansat. beneficiaza de un liner cu membrana Thinsulate, oferind confort termic pentru zilele friguroase de pe partie, si posibilitatea de termoformare, prin intermediul tehnologiei Memory Fit, astfel incat sa se poata elimina eventuale puncte de presiune. Tehnologia Sole Flex cu care acest clapar este echipat asigura un suport ferm pentru partea din fata a piciorului permitand in acelasi timp o usoara flexare in timpul virajelor mentinandu-se astfel o pozitie naturala pe toata durata coborarii. Se pot instala Grip Padurile optionale "walk to ride" (WTR) care ofera o mobilitate sporita.

Specificatii :
- Categorie: All Mountain
- Flex: Mediu (100)
- Barbati
- Flex 100
- Liner cu izolatie Thinsulate
- Sole Flex
- Memory Fit - Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
- Strap Velcro de 35mm

Tehnologii
MEMORY FIT
Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.

SOLE FLEX
Zona de Flex a fost mutata de pe lateralele claparului catre talpa lui. Aceasta ofera o suprafata de curbare mai naturala, un echilibru mai bun si control sporit.
3M THINSULATE INSULATION
Interiorul claparului a fost regandit, construit mai usor la care a fost adaugata izolatia termica Thinsulate. Aceasta va pastra piciorul cald si confortabil in cele mai friguroase conditii. Thinsulate Platinum este inserat imprejurul piciorului iar Thinsulate Standard se afla la degete.


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank