Clapari Atomic HAWX 110 Crystal/Transparent Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul Atomic Hawx 110 este potrivit schiorilor mai sportivi ce cauta un clapar cu un flex rigid ce permite transferul perfect al energiei catre schiuri. Acest model beneficiaza de tehnologia Memory Fit, liner-ul interior si boot-ul putand fi termoformate astfel incat sa se poata elimina eventuale puncte de presiune. Prin intermediul tehnologiei Power Shift se poate mari rigiditatea claparului pana la un flex de 120. Tehnologia revolutionara Sole Flex imbunatateste controlul, echilibrul si ajuta la mentionerea unei pozitii naturale pe toata durata coborarii. Liner-ul Gold al acestor clapari are izolatie Thinsulate pentru a oferi maximde caldura chiar si in cele mai racoroase zile pe partie. Acest model permite montarea grip-urilor Walk To Ride. Cu constructie usoara, flex rigid si echipat cu cele mai actuale tehnologii, Atomic Hawx 110 este un clapar performant si deosebit de confortabil.

Specificatii
- Categorie: All Mountain
- Flex: 110
- Ajustare unghiului pozitiei in clapar Power Shift
- Interior memory Fit
- Liner Gold cu izolatie Thinsulate Platinum
- Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
- Strap Velcro de 45mm

Tehnologii
MEMORY FIT
Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.

SOLE FLEX
Zona de Flex a fost mutata de pe lateralele claparului catre talpa lui. Aceasta ofera o suprafata de curbare mai naturala, un echilibru mai bun si control sporit.
POWER SHIFT
Aplecarea catre inainte poate fi ajustata la 13°, 15° sau 17° obtinand totodata si o customizare a indicelui de flex de +/- 10 puncte. Aveti astfel o experienta personalizata preferintelor dumneavoastra.
3M THINSULATE INSULATION
Interiorul claparului a fost regandit, construit mai usor la care a fost adaugata izolatia termica Thinsulate. Aceasta va pastra piciorul cald si confortabil in cele mai friguroase conditii. Thinsulate Platinum este inserat imprejurul piciorului iar Thinsulate Standard se afla la degete.


Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank