Schiuri Atomic Affinity Air & E LITHIUM 10


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Cu o talie de 74mm, modelul Affinity Air de la Atomic este un pic mai subtire in comparatie cu celelalte variante din gama, ceea ce il face si mai agil pe pista.este un ski usor, cu un design foarte atragator si croit cu feminitate. Contructia V-Shape face ca intoarcerile si cantarile sa fie deosebit de usoare si naturale cu un minim de efort. Cu un varf lat, rocker ca forma, modelul Affinity Air te tine intotdeauna deasupra zapezii proaspete. Gandit sa aiba grija de tine acest model este alegerea perfecta pentru schioarele ce se afla la inceput dar si pentru intermediare.

Specificatii :
15% All Mountain Rocker
85% Camber Clasic
Miez Densolite
Legaturi E LITHIUM 10
Stabilizator din titan
Talpa ski sinterizata pentru glisare optima
Constructie in forma v
Greutate: 1.79kg (la masura 1.54)


Tehnologii :
ALL MOUNTAIN ROCKER (15/85/0) Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte versatil.

SIDEWALLS
Impacteaza modul in care ski-ul preia forta impactului si transmite puterea. Atomic foloseste 5 tipuri de margini laterale, pentru diferite tipuri de zapada si stiluri

FULLCAP SIDEWALL O constructie fara margine laterala unde stratul superior acopera marginea pentru o manevrabilitate sporita.

CORES
In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.

DENSOLITE CORE Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.


Dimensiuni:
Lungime (CM) 146 152
Latime la varf (MM) 118.5 120
Latime la mijloc (MM) 74 74
Latime la coada (MM) 97.5 99
Raza (M) 12.5 13


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank