Schiuri Atomic Vantage Jr I & EZY 5


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Vantage 1 este creat pentru cei mai mici practicanti ai sportului, care se suie pentru prima data pe o pereche de schiuri. Modelul are o greutate redusa multumita miezului din fibra iar constructia sa generala faciliteaza invatarea usoara a juniorilor. Este o unealta perfecta pentru ca cei mici sa exerseze in siguranta si sa indrageasca acest sport.

Specificatii :
Constructie Rocker-Camber
10% Piste Rocker
90% Classic Camber
Flex Moale
Miez din fibra foarte usor
Coada plata
Raza mica de intoarcere
Legaturi Atomic Ezy 5 incluse
Tehnologii :

PISTE ROCKER (10/90/0)

Forma potrivita pentru partiile amenajate. Forma de camber ofera un plus de aderenta iar rocker-ul de pe varf face ca virajele sa poata fi luate deosebit de usor.


SIDEWALLS

Impacteaza modul in care ski-ul preia forta impactului si transmite puterea. Atomic foloseste 5 tipuri de margini laterale, pentru diferite tipuri de zapada si stiluri


FULLCAP SIDEWALL

O constructie fara margine laterala unde stratul superior acopera marginea pentru o manevrabilitate sporita.


CORES

In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.


DENSOLITE CORE

Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.


BEND-X TECHNOLOGY

Schiurile ce beneficiaza de aceasta tehnologie au o zona speciala de flex in zona legaturilor. Acest lucru ajuta schiorul sa indoaie schiul utilizand mai putina forta decat in mod normal astfel incat luarea virajelor este deosebit de usoara, chiar si pentru incepatori.Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank