Legaturi snowboard Rome Runway 2016 bone


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Usoare si flexibile, legaturile Rome Runway se imbina perfect pe miscarile rider-ului. Rome Runway este perfecta pentru cei ce doresc o legatura simpla si ultra confortabila direct din cutie sau pentru cei ce inteleg importanta customizarilor venind echipata cu tehnologii ca V-Rod, Cant-in-the-Back si Full Highback Rotation.

Flex 3


HighBack Rotation HighBack Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.

CANT-IN-THE-BACK CANT-IN-THE-BACK

Sistemul exclusiv Rome de canting a highback-ului permite reglarea acestuia in ainiament cu piciorul pastrand un unghi confortabil. O setare de 3 grade este deja prezenta direct din cutie insa acestea mai pot fi ajustate inca 6 grade pentru cei ce doresc o pozitie mai larga pe placa si au nevoie de canting suplimentar. Sistemul iti permite sa ramai in control pe placa indiferent de pozitia pe care o alegi.

SUBBASE V-PAD

SUBBASE V-PAD: Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.
V-ROD BASEPLATES V-ROD BASEPLATES

Flex lateral. Putere de la calcai pana la varf.
Placile de legatura V-rod folosite la legaturi minimizeaza contactul dintre acestea si placa de snowboard. Motivul este generarea unei miscari de balans catre colturile opuse si oferirea flexului necesar in timpul snowboardingului. V-rod pastreaza insa un contact ferm pe lungime de la calcai catre varf pentru a transmite puternic miscarea. Aceasta varianta de placa V-rod pune in valoare si flexul natural al placii de snowboard.

OPENFLEX ANKLE STRAP OPENFLEX ANKLE STRAP

Strap gandit pentru un stil liber, distractiv si conturat pentru confort.

OpenForm Toe Strap OpenForm Toe Strap

Este un strap gandit pentru potrivire perfecta cu forma boot-ului si greutate redusa, imbracat in material si cu aderenta sporita.

Runway Ultralight Highback Runway Ultralight Highback

Construit cu accent pe greutate redusa acest highback ofera libertate de miscare si flexare.


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank