Legaturi snowboard Rome Targa 2016 Stale


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Stale Sandbech este un rider care face orice doreste pe o placa - sarituri mari, creativitate in zona de park, off piste, elemente deosebit de tehnice. Rome Targa sunt alegerea lui cand vine vorba de putere si precizie. Pentru super trick-uri realizate ca la carte este nevoie de o legatura ce ofera un raspuns pe masura. Acesta este motivul pentru care Rome Targa au fost intotdeauna legaturile lui preferate.

Flex ajustabil: 6 - 10

Tehnologii :
HighBack Rotation
HighBack Rotation
Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.

V-ROD BASEPLATES
V-ROD BASEPLATES
Flex lateral.Putere de la calcai pana la varf.
Placile de legatura V-rod folosite la legaturi minimalizeaza contactul dintre acestea si placa de snowboard. Motivul este pentru a genera o miscare de balans catre colturile opuse si a oferi flexul necesar in timpul snowboardingului. V-rod pastreaza insa un contact ferm pe lungime de la calcai catre varf pentru a transmite puternic miscarea. Aceasta varianta de placa V-rod pune in valoare si flexul natural al placii de snowboard.

TARGA ANTISHOCK HIGHBACK
TARGA ANTISHOCK HIGHBACK
Presupune o constructie din 2 parti, iar la imbinarea dintre cele 2 se afla o garnitura elastica. Rezultatul este un flex rigid dar care absoarbe cu success socurile.

ContourLight Ankle Strap
Contour Light Ankle strap
Constructie exclusiva Rome compusa din 2 prinderi ce permite rider-ilor customizarea suportului pe care il ofera strap-ul de glezna prin modificarea tensiunii. Pad-ul pretensionat din spuma EVA permite maxim de stabilitate la tensionare mica pentru riderii ce doresc un suport mai permisiv. Cu cat se tensioneaza mai mult cele 2 prinderi cu atat creste rigiditatea strap-ului. Design minimalist si greutate extrem de redusa.

CONFORMGRIP TOE STRAP
CONFORMGRIP TOE STRAP
Cel mai bun tip de strap din snowboarding. Se potriveste perfect cu minim de presiune.

UNDERWRAP TECHNOLOGY
UNDERWRAP TECHNOLOGY
Realizata pe 3 nivele de greutate pentru diferite modele de legaturi ale Rome, tehnologia Underwrap sta la baza performantei pe legaturi ca Targa, 390 Boss si Madison. Cu o parghie marita energia este transmisa direct catre marginile placii iar legatura este libera in acelasi timp pentru miscare laterala. Traducerea acestei tehnologii: "flex corect".

Yes I cant
YES I CANT
Posibilitatile de customizare a tipului de canting permit riderului sa stabileasca pozitia pe placa in functie de stilul personal si de asemenea sa aleaga felul in care legaturile interactioneaza cu placa. Este un sistem ce te lasa pe tine sa alegi felul in care te simti pe placa. 0 grade este intotdeauna o alegere buna dar poti opta si pentru inclinatiile de 2 respectiv 3.5 grade pentru o mai buna aliniere a genunchilor si pentru o mai buna distributie de putere catre capetele placii. Alegerea este a ta!
- plat, pentru o pozitie clasica
- cu un unghi de 2 grade pentru un plus de putere la extremitatile placii
- cu un unghi de 3.5 grade, pentru riderii ce prefera un centru de greutate coborat si doresc sa obtina maximum de putere in cazul placilor de tip rocker

D30 Vrod Baseplate
D30-powered V-Rod SubBase Pad
Un pad D30 pozitionat sub base-plate ofera maxim de absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank