Placa snowboard Rome Mountain Division 159 2016


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Mountain Division, creata pentru temerari, culoare pe munte, stanci, copaci, zapada proaspata si orice altceva mai exista pe un teren back country. Intra in clubul select al Mountain Division pentru versatilitatea unica a camber-ului Rome FreeTheRide cu ajutorul caruia vei pluti cum nu o vei face cu o alta placa, vei imprastia zapada pe tot muntele si vei putea sari orice obstacol. Alege Mountain Division deoarece tot muntele este o panza iar aceasta placa este pensula ce nu trebuie sa lipseasca unui snowboarder.

Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 66kg si 95kg.


Camber FreeTheRide

Profilul de camber special creat pentru riderii care cauta o placa ce pluteste in zapada proaspata si este elastica pe orice tip de teren. Fie ca este vorba de o tura prin padure sau intinderi plate pline de pow acest design combina 3 zone diferite ce aduc un kick responsiv capabil totusi sa pluteasca in zapada pana la genunchi. Camber-ul Free-The-Ride incepe cu un rocker in partea din fata, se continua cu o zona plata sub piciorul din fata pentru maxim de stabilitate si siguranta iar apoi se continua cu un o forma camber generoasa ce transforma coada placii intr-un arc veritabil. Ai astfel sub picioare o adevarata masina de pow.


Turborods

Aceasta tehnologie reprezinta o evolutie a tehnologiei deja existente Hotrod. La interiorul placii sunt introduse in canale special create, tije de carbon ce lucreaza in interiorul unei tubulaturi. Aceste tije de carbon sunt atasate doar intr-un punct situat central catre miezul placii. Astfel, tehnologia permite placii sa inmagazineze mai multa energie, sa flexeze mai dinamic si sa auto amortizeze miscarea imediat dupa pop-ul placii.
Z-TECH 2.0

Zylonul este o fibra mai usoara, puternica si mai vioaie decat carbonul. Iginerii de la Rome folosesc Zylonul pentru un plus de pop la placile din gama high end. Un fir de Zylon cu grosimea de 2 inch se insereaza centrul placii pentru un extra putere longitudinala.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.


Airpop Core Matrix

5 zone speciale cu lemn de o densitate foarte scazuta pentru un miez usor. De asemenea, aceasta tehnologie Rome presupune canale in miez cu scopul de a reduce greutatea placii.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.


SuperlightBiax Laminate

Un pattern de dispunere a fibrelor cu o greutate ultra scazuta din care rezulta un flex egal pe toata lungimea placii. Este tehnologia perfecta pentru placile cu super "pop".


Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.


SINTERSPEED BASE

Un compus high end obtinut prin sinterizare folosit pentru placile rapide din gama high end. Absoarbe cantitati mari de ceara pentru zilele de ride prin zapada proaspata si pentru trick-urile de zi cu zi.


Placa snowboard Rome Mountain Division 2016 action picture


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank