Boots Snowboard Rome Ace Boa Black 22/23

999 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
38
240mm
40.5
260mm
Modelul Rome Ace Boa este un boot pentru tineret conceput pentru a acoperi decalajul de la dimensiunea MiniShred la boots de performanță pentru adulți. Acest model este moale, dar oferă toată susținerea de care are nevoie un rider la început de drum. Modelul vine echipat cu Rad F.I.T. Liner pentru o protecție termică excelentă și închidere BOA pentru un fitting cât mai ușor.

Flex 5


Tehnologii

RAD F.I.T. Liner

RAD F.I.T. Liner

Construcție termoformabilă: Construcție integrală din spumă termoformabilă pentru o potrivire perfectă cu anatomia piciorului.
SkateCuff 3D
Rad FoamBed with AEGIS Microbe Shield - talpă cu o construcție tip 3D din Poron pentru maxim de absorbție a șocurilor la aterizări
TriZone Lining - spumă și căptușeală diferite în funcție de zona piciorului pentru o potrivire cât mai exactă cu anatomia piciorului
Expand Toe Zone - interiorul este ajustabil pentru diferite lungimi ale degetelor pentru mai mult confort și căldură

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelată 3d este inserată în zona de călcâi și gleznă a liner-ului. Liner-ul îmbracă astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanță.

AceFlex Outsole

Talpă ușoară, flexibilă și rezistentă, dintr-o singură bucată, din cauciuc rezistent, cu crampoane plasate strategic pentru tracțiune.


Single Dial BOA

Reglaje rapide și fit confortabil datorită sistemului Coiler.

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate ușor mai mare decât șireturile din cablu, șireturile TX3 sunt șireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact și oferă flexibilitate conform specificațiilor.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie