Boots Snowboard Rome W Stomp Boa Black 22/23

1,249 lei 999 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
38.5
245mm
Modelul Stomp W asigură o potrivire mai bună cu legăturile de damă. Flexul mediu și simplitatea închiderii de tip Single Dial BOA, oferă polivalență modelului pentru o varietate mare de stiluri de snowboarding abordate și facilitează încălțarea și descălțarea lor. Talpa GripFlex ridică nivelul tehnologic reducând greutatea și oferă un contact optim cu legăturile mulțumită aderenței superioare.

Flex 5


Tehnologii

RAD F.I.T. Liner

RAD F.I.T. Liner

Construcție termoformabilă: Construcție integrală din spumă termoformabilă pentru o potrivire perfectă cu anatomia piciorului.
SkateCuff 3D
Rad FoamBed with AEGIS Microbe Shield - talpă cu o construcție tip 3D din Poron pentru maxim de absorbție a șocurilor la aterizări
TriZone Lining - spumă și căptușeală diferite în funcție de zona piciorului pentru o potrivire cât mai exactă cu anatomia piciorului
Expand Toe Zone - interiorul este ajustabil pentru diferite lungimi ale degetelor pentru mai mult confort și căldură

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelată 3d este inserată în zona de călcâi și gleznă a liner-ului. Liner-ul îmbracă astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanță.

Rome GripFlex

GripFlex Outsole

Tracțiunea este asigurată de talpa GripFlex. Talpa este de asemenea construită în jurul conceptului V-Rod, concept ce oferă un bun transfer degete-călcâi și flexibilitate laterală.


Rome SingleBoa

Single Dial BOA

Reglaje rapide și fit confortabil datorită sistemului Coiler.

Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate ușor mai mare decât șireturile din cablu, șireturile TX3 sunt șireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact și oferă flexibilitate conform specificațiilor.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie