Casca Alpina Kroon Mips burned/yellow matt

649 lei 519 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
59-63cm
Pentru aventuri pe pista si siguranta optima, Kroon Mips ofera tot ce ai nevoie pentru a te bucura de partie. Cu o construcție hibridă a carcasei care ajunge până la baza gâtului, împreună cu funcția suplimentară de siguranță MIPS, oferă o protecție optimă. De asemenea, casca este ventilată pe o suprafață foarte mare, confortabilă și foarte elegantă.

Specificații

MIPS ofera protectie suplimentara in cazul accidentelor cu miscare de rotatie.
Interior detasabil
Sistem de reglare a marimii Ergo Snow pentru o adaptare optima la forma capului
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor de aer microscopice
Greutate redusa

Tehnologii

3D Fit

3D Fit

Înălțimea sistemului Run-System în partea din spate a capului poate fi reglată cu ajutorul sistemului 3D-Fit. Casca poate fi adaptată perfect la forma capului printr-un sistem de gradație în cinci puncte.
Airstream Control

Airstream Control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Inmold

Inmold

In procesul de productie in matrita, stratul superior din policarbonat este lipit termic de stratul interioar din Hi-EPS sub presiune si caldura.
Mips

Mips

MIPS este un sistem care ofera protectie impotriva leziunilor cerebrale care pot fi cauzate de miscarile de rotatie in timpul unui impact. Insertia cu frecare redusa permite o alunecare lina de 10-15 mm in orice directie, reducand astfel miscarea de rotatie in cazul unei caderi.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.

Produs original - Cod Alpina A9253245 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie