Casca Alpina Zupo Visor Q Lite rose matt

699 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
48-52cm
51-55cm
54-58cm
Varful Piz Zupo este situat la granita dintre Elvetia si Italia. Modelul ZUPO de la ALPINA depaseste, de asemenea, limitele. Dur la exterior, super moale la interior. Casca pentru copii, asa cum sugereaza si numele, are o carcasa dura care ofera protectie in caz de impact. In acelasi timp, EPS-ul absorbant de impact din casca protejeaza si carcasa. Aceasta pastreaza casca protejata de daune chiar si in timpul transportului, cum ar fi deplasarea cu autobuzul statiunii. O viziera neizolata are grija de protectia ochilor. Lentila este usor oglindita, este rezistenta la spargere, ofera protectie UV 100% si protectie impotriva curentilor de aer. Alte avantaje ale vizierei: manevrare usoara pentru copii, ochelari de vedere pot fi purtati sub viziera, casca si viziera se potrivesc intotdeauna perfect, ochelarii nu pot fi pierduti sau uitati. Protectiile moi pentru urechi impreuna cu captuseala interioara detasabila si o protectie pentru incalzirea gatului ofera un confort maxim. Daca casca se incalzeste prea mult in zilele calde de schi, i se poate furniza aer proaspat printr-un sistem de ventilatie inteligent. Aspectul tehnic, lacul mat de inalta calitate si constructia dura a carcasei fac din ZUPO VISOR o casca de schi pentru copii unica: eleganta si sigura.

Specificatii

Casca usoara din policarbonat si EPS cu carcasa interioara realizata din HI-EPS,margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM, inchidere Ergomatic si sistem Y-Clip
Zona de ventilatie Venting System, captuseala si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece
Viziera cu unghi vizual de 180 grade

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2

Tehnologii casca

Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Tehnologie reglare Alpina Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Cu ajutorul unei rotite pozitionate in spatele castii, masura poate fi ajustata foarte rapid.
Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.

Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta. Aerisiriile din casca trag aerul cald din interiorul ochelariilor si il evacueaza prin aerisirile amplasate in casca. Acest efect este optimizat atunci cand potrivirea ochelariilor cu casca este facuta corect.

Produs original - Cod Alpina A9229 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie