Clapari Atomic Hawx Prime XTD 100 GW Black/Anthracite/Stone 23/24

2,499 lei 1,999 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
43.5-44
280-285mm
Atomic Hawx Prime XTD 100 GW ofera un confort suprem, un flex prietenos si toate caracteristicile pe care le astepti de la Hawx. Tehnologia Prolite adauga intariri in zonele critice pentru a crea un clapar robust pentru all mountain / freeride care asigura performanta maxima. In acelasi timp, Hawx Prime XTD 100 GW beneficiaza de sistemul Memory Fit ce permite ajustare termica avansata si de liner-ului 3D Silver care asigura un fit anatomic personalizat si un plus de confort si versatilitate. Cuff-ul ofera libertate de miscare foarte mare in timpul mersului, iar placutele GripWalk impreuna cu sistemele Free / Lock 4.0 si Frictionless Pivot asigura o experienta placuta la fiecare pas.

Specificatii

Categorie: Allmountain & Freeride
Tehnologie Prolite
Tehnologie Free Lock 4.0
Frictionless Pivot
Energy Backbone (coloana centrala ranforsata)
Sistem Memory Fit (termoformare)
Carcasa din material plastic
Liner / Interior 3D Silver
3D Stretch Toe Box
Banda velcro cu latimea de 35mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Talpa CT GripWalk
Fit / Last - mediu
Flex: 100
Greutate: 1.911g / clapar (marime 260mm - 265mm)

Dimensiuni Atomic Hawx Prime XTD

Marime (EU) 39 - 40 40.5 - 41 42 - 43 43.5 - 44 45 - 46 46.5 - 47
Lungime interioara (mm) 250-255 260-265 270-275 280-285 290-295 300-305
Lungime exterioara (mm) 295 305 315 325 335 345
Latime / last (mm) 98 100 102 104 106 108

Tehnologii

Memory fit

Tehnologia Memory Fit este una dintre cele mai rapide metode de termoformare, ce face posibila adaptarea perfecta a claparilor pe picior in doar cateva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx si Backland si se bucura de un succes international.

Complete adaptation - Termoformarea muleaza atat interiorul claparului, cat si carcasa acestuia, inclusiv manseta, rezultand astfel o forma anatomica perfecta. Aceasta tehnologie permite o deschidere de pana la 6mm pe latimea totala a piciorului si pana la 10mm pe latimea totala a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe claparii Atomic. Acesta imbunatateste maleabilitatea materialelor utilizate in tehnologia Memory Fit si asigura mai multa aderenta in timpul si dupa procesul de termoformare.

Liner clapari cu Memory Fit Silver

Tehnologii Liner

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se impart in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Urcand in gama de la Bronze la Platinum, acestea ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar cu un transfer mai rapid si precis al miscarii, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Liner-ul Atomic Memory Fit 3D vine cu zona calcaiului si a gleznei pre-formata pe anatomia piciorului, acest lucru insemnand ca linerul isi va pastra forma initiala pentru o perioada mai lunga de timp. In cazul linerelor standard, pentru ca acestea sa-si pastreze forma de-a lungul timpului, s-a aplicat spuma Dynashape, aceasta avand proprietatea de a se adapta la forma piciorului. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.

PROLITE

Prolite

Prolite este tehnologia de baza prin care se construiesc schiuri si clapari intr-un mod neconventional. In loc sa se inceapa cu o constructie standard si sa se taie din material pentru a salva greutate, Prolite face opusul. Se incepe cu un profil cat mai subtire posibil si apoi se adauga ranforsari in zonele cheie pentru maximum de rezistenta pe toata durata de viata a claparului.
Tehnologia Prolite face claparul mai usor, pastrand aceiasi structura de rezistenta Atomic, ajutand schiorii sa fie mai precisi in miscari, economisind si energie in acelasi timp.
Ranforsare clapari Energy Backbone

Energy Backbone

Este o zona ranforsata, asimetrica ce se gaseste pe gama Hawx . Aceasta ofera extra putere si mai multa aderenta pe margini pentru un stil sportiv.

Freelock 2.0/3.0

Free Lock 4.0

Aceste mencanisme avansate Free / Lock sunt disponibile pe toate modelele de clapari pentru touring, inclusiv Hawx Ultra XTD si Backland Ultimate. Magia acestui sistem consta in faptul ca poti trece de la modul de ski la cel pentru mers cu ajutorul unui singur comutator. In modul pentru mers, claparul ofera o miscare de-a dreptul epica a cuff-ului. In modul de ski poti alege intre 3 variante de reglare a inclinatiei: 13 ° / 15 ° / 17 °.
Frictionless

Frictionless Pivot

Bucsele din polimer Igus ofera o miscare complet naturala pentru ascensiuni fara efort.


Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie