Legaturi snowboard Rome Cleaver Black Fade 23/24

2,249 lei 1,799 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
M/L
39-44
L/XL
44-48.5
Legaturile Cleaver sunt receptive si puternice. In constructia lor au fost integrate nylon infuzat cu carbon la highback, o platforma FullWrap reproiectata si un pad DuraCush pentru absorbtia maxima a impactului. In combinatie cu tehnologia ProFlex din ankle strap, aceste legaturi sunt construite pentru a avansa la cel mai inalt nivel, pentru a dansa pe hardpack si, nu in ultimul rand, pentru a-ti etala EuroCarve-ul.

Specificatii

Flex ajustabil 7-9
Platforma FullWrap
Tehnologie Pivot Mount Max
Ankle Strap Ultraflex
Baseplate-uri cu infuzie de carbon
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

Tehnologii

Flex

Customizare


Fullwrap

Reproiectata, recalibrata si reenergizata, platforma FullWrap reprezinta puterea pura si un transfer maxim de energie. Platforma FullWrap este un sasiu robust, rezistent, caruia ii place sa fie dus la extrem.

Pivotmount Max

O tehnologie exclusiva Rome, aceasta este implementata pe legaturile Black Label si ofera 5 pozitii simetrice si 20 de pozitii aditionale pentru un control de neegalat privind pozitia strap-ului si suportul pe care acesta il ofera. Se pot monta in pozitia cea mai de sus pentru suport, in pozitia cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex traditional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrica pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur si simplu slabesti, rotesti si strangi.

Highback Rotation

Permite ajustarea highback-ului dupa unghiul cantului pentru transfer maxim de putere.

Highback Cating

Contruit astfel incat riderii sa poata ajusta unghiul highback-ului dupa bunul plac pentru stabilitate cat mai buna pe snowboard.

Ajustable Baseplate

Baseplate-ul se poate ajuta pentru a se potrivi cu o gama mai mare de boots.

Ultraflex Pro Ankle Strap

Strap cu margine 3D si tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu boot-ul si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Progrip Toe Strap

Strap cu tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu varful boot-ului si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Fast Entry

Legaturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigura o potrivire rapida si usoara a boot-ului in legatura. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea sa ramana deschise in timp ce iti vei potrivi boot-ul in legatura.

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singura bucata din aluminiu forjat pentru o mai buna aderenta si durabilitate. Construite cu o zona mai larga a dintilor pentru o mai buna prindere, acest lucru faciliteaza cuplarea cu clichet si ofera o protectie sporita impotriva uzurii.

DuraCush

DuraCush este un material din poliuretan folosit in constructia footbed-urilor si a pad-urilor pozitionate sub base-plate pentru a asigura o buna absorbtie a socurilor si pentru a face ca legaturile sa fie cat mai confortabile. Datorita procesului sau unic de turnare prin termo-expansiune, DuraCush este hiperrezistent la temperaturi scazute, in timp ce materialele traditionale se rigidizeaza adesea si au un impact negativ asupra legaturilor in zilele in care conteaza cel mai mult. Indiferent de temperatura, DuraCush isi pastreaza proprietatile de absorbtie a impactului, asigurand un transfer al miscarilor foarte bun si o plimbare cat mai lina.

Auxtech

Modelele Auxtech au forme geometrice care devin mai groase perpendicular atunci cand sunt intinse. Ganditi-va la ele ca la o retea de balamale mici care, atunci cand se aplica presiune, se extind si se deschid. Acest lucru creeaza o legatura mai directa cu boot-ul. Designul dintr-o singura piesa si dintr-un singur material inseamna, de asemenea, o durabilitate sporita, indiferent de conditii.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie