Legaturi snowboard Rome Vice Tan 23/24

1,499 lei 1,199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
M/L
40-43
Pentru riderii care sunt in cautarea unor legaturi incarcate cu tehnologii de customizare, dar ultra usoare in acelasi timp, Rome Vice sunt alegerea potrivita. Baza V-Rod Ultralight si scheletul AsymWrap aduc un echilibru intre forta trimisa catre canturi, flexibilitatea laterala si greutatea diminuata. Vice poarta semnatura Rome a customizarii prin simplificarea tehnologiei PivotMount ce permite riderilor modificarea flex-ului in functie de preferinte.

Specificatii

Platforma Asymwrap
Tehnologie Pivot Mount
Ankle Strap Proflex
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

Tehnologii

Flex

Customizare


Asymwrap

Cu 3 puncte de prindere pentru heel hoop si tehnologia UnderWrap prezenta intr-un singur punct, pozitionata sub degetul mare, platforma Asymwrap se concentreaza pe obtinerea unei legaturi flexibile si cursive, dedicate riderilor ce doresc reglaje extra fine si sunt axati pe freeride si freestyle.

Pivotmount

O tehnologie exclusiva Rome, aceasta este implementata pe legaturile Vice si Guild si ofera 4 pozitii cu 16 modalitati de configurare pentru un control foarte bun privind pozitia strap-ului si suportul pe care acesta il ofera. Se pot monta in pozitia cea mai de sus pentru suport, in pozitia cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex traditional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrica pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur si simplu slabesti, rotesti si strangi.

Highback Rotation

Permite ajustarea highback-ului dupa unghiul cantului pentru transfer maxim de putere.

Ajustable Baseplate

Baseplate-ul se poate ajuta pentru a se potrivi cu o gama mai mare de boots.

Proflex Ankle Strap

Strap cu margine 3D si tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu boot-ul si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Progrip Toe Strap

Strap cu tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu varful boot-ului si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Fast Entry

Legaturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigura o potrivire rapida si usoara a boot-ului in legatura. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea sa ramana deschise in timp ce iti vei potrivi boot-ul in legatura.

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singura bucata din aluminiu forjat pentru o mai buna aderenta si durabilitate. Construite cu o zona mai larga a dintilor pentru o mai buna prindere, acest lucru faciliteaza cuplarea cu clichet si ofera o protectie sporita impotriva uzurii.

Auxtech

Modelele Auxtech au forme geometrice care devin mai groase perpendicular atunci cand sunt intinse. Ganditi-va la ele ca la o retea de balamale mici care, atunci cand se aplica presiune, se extind si se deschid. Acest lucru creeaza o legatura mai directa cu boot-ul. Designul dintr-o singura piesa si dintr-un singur material inseamna, de asemenea, o durabilitate sporita, indiferent de conditii.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie