Ochelari Alpina Arris black matt Q

649 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Ochealrii Alpina Arris ofera vizibilitate excelenta multumita cadrului cu unghi de vizibilitate de plus 180 de grade si lentilelor duble polarizate ce sporesc contrastul si previn condensul. Cadrul fara rama asigura adaptare ideala indiferent de fizionomia utilizatorului si permite purtarea ochelarilor de vedere.

Specificatii

Contrast imbunatatit si minimizarea reflexiilor, precum si a stralucirii datorita unui filtru de polarizare de inalta calitate
Perfecta pentru purtatorii de ochelari datorita adanciturilor din rama ochelarilor de protectie
Confort ridicat, fara puncte de presiune, datorita ramei flexibile a ochelarilor de protectie
Camp vizual foarte larg de 180° datorita lentilelor panoramice
Se fixeaza in siguranta pe casca cu ajutorul carligelor flexibile de la exterior

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2

Dimensiunea ramei: L50

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi
Dimensiunea ramei L50
Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Over the Glasses

Over the Glasses

Tehnologia OTG este concepută în așa fel încât să existe suficient volum interior și spațiu lateral pentru rama ochelarilor de vedere.
Polarized

Polarized

Ochelarii cu lentile polarizante filtrează lumina și lasă să treacă doar razele directe ale soarelui. Ca urmare, reflexiile și strălucirile care distrag atenția sunt blocate și nu ajung la ochi.
Tehnologie Quattroflex

Quattroflex

Ochelarii cu tehnologia Quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea, tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Produs original - Cod Alpina A7223032 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie