Ochelari Alpina Double Jack Q-LITE moongrey/green

649 lei 519 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Alpina Double Jack Q-LITE este modelul perfect pentru utilizatorii ce caută o pereche de ochelari cu un cadru ce permite purtarea ochelarilor de vedere. Unghiul de deschidere al cadrului de peste 180 de grade este completat de forma sferică a lentilelor și de lipsa ramei în partea din față, asigurând astfel un câmp vizual excepțional. Lentilele sunt tratate anti-aburire și prezintă zone speciale de ventilație ce previn aburirea ochelarilor. Lentila Q-LITE îmbunătățește contrastele și, astfel, accentuează vederea atunci când se merge pe zăpada adesea fără contur.

Specificatii

Imbunatateste contrastul, face ca culorile sa apara mai bogate si ofera o vedere mai clara
Lentila cu oglinda reflecta razele infrarosii daunatoare
Se potriveste fara sa alunece pe casca de schi
Aerisire ideala in interior
Protectie 100% impotriva razelor UV-A, B si C

Tipul lentilei : S2

Lentila S2

Dimensiunea ramei: M30

Dimensiunea ramei M30
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 3cm si distanta medie intre ochi.

Tehnologie Quattroflex Lite

Quattroflex Lite

Ochelarii cu tehnologia quattroflex lite au lentile ce imbunatatesc contrastul, astfel incat culorile sunt mai evidentiate.
Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Over the Glasses

Over the Glasses

Tehnologia OTG este concepută în așa fel încât să existe suficient volum interior și spațiu lateral pentru rama ochelarilor de vedere.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Skid Grip

Skid Grip

Skid Grip este un strat special de cauciuc pe partea interioară a curelei pentru ochelari. Acesta împiedică alunecarea ochelarilor de schi pe suprafața în mare parte netedă a căștii de schi.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Venting Lens

Venting Lens

Orificiile de aerisire din lentilă asigură, o direcționare definită a fluxului de aer și a ventilației lentilelor ochelarilor. Acest lucru previne în mod eficient aburirea
Produs original - Cod Alpina A7284821 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie