Ochelari Atomic Four Pro HD Black/White/Tree 23/24

849 lei 679 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Perfecti pentru backcountry sau park, ochelarii Atomic Four Pro HD iti vor oferi o experienta unica in fiecare aventura all-mountain. Cu tehnologia HD Lens, microcristalele din lentila impart lumina in cele 6 culori spectrale ale sale, imbunatatind straturile albastru si rosu pentru o perceptie extraordinara si o vizibilitate nebanuita in toate conditiile de lumina. In acelasi timp, lentila dubla cilindrica si fitul mare ofera un camp vizual imens. Atomic Four Pro HD beneficiaza si de sistemul Sealed Lens care blocheaza vantul si apa pentru a evita umezeala, a nu se produce ceata si a avea o vizibilitate excelenta. De asemenea, cadrul Live Fit asigura confort ridicat si fit personalizat, compatibil cu ochelarii de vedere.

Specificatii

Cadru Live Fit si OTG
Lentila extra inclusa in pachet
Strap cu insertii de silicon
Spuma Adaptive LF Tri-Layer
Large Fit

Specificatii lentila

Lentile cilindrice HD
Anti-fog Inner Lens (AC)
Lentila cilindrica dubla
Sealed Lens System
Strat hidrofob

Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru


Lentila S3-S4

Lentila S3-S4

Lentila S1-S2

Lentila S1-S2

Tehnologii

HD Lens

Lentilele HD Atomic maresc contrastul si ofera o redare corecta din punct de vedere optic a obiectelor, indiferent de tipul de luminozitate. Pe langa aplicarea in straturi a layer-elor aceasta tehnologie presupune utilizarea cristalelor ce impart lumina alba in cele 6 spectre ale sale, iar ca rezultat avem o lentila polivalenta, perfect adaptabila pentru o mai mare varietate de tipuri de luminozitate.

Anti-fog Inner Lens

Ochelarii Atomic Four Q HD beneficiaza de o lentila interioara care ofera de 8 ori mai multe proprietati anti-ceata decat standardele din industrie.

Sealed Lens System

Sistemul Sealed Lens blocheaza vantul si apa pentru a evita umezeala, a nu se produce ceata si a avea o vizibilitate excelenta. In plus, schimbarea lentilelor devine extrem de usoara.

Strat hidrofob

Un strat durabil care respinge umezeala si murdaria: vizibilitate ridicata indiferent de conditii.

Live Fit

Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.

Strap cu insertii de silicon

Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie