Ochelari Oakley Flight Path L Matte Black Prizm Snow Black Iridium

1,099 lei 819 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Dezvoltat împreună cu campionul mondial la Super-G, norvegianul Aleksander Kilde, Flight Path L este modelul Oakley care face față cerințelor ridicate ale celor mai buni sportivi din lume. Oakley Flight Path poate fi folosit pe orice teren și în orice condiții. Dimensiunea L maximizează câmpul vizual din toate unghiurile, iar noua construcție a lentilelor Ridgelock EV duce la o vizibilitate mai mare în sus, permițând o zonă de vizibilitate neobstrucționată atunci când se află într-o poziție agresivă de schi sau snowboard.

Specificatii

Tehnologia Ridge Lock permite inlocuirea rapida a lentilei
Lentilele duble sunt tratate impotriva aburirii
Cadru mare

Tehnologii

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.
Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control al luminii, culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Specificatii lentila

Ochelarii vin cu o singura lentila, direct montata pe cadru

Lentila Prizm Snow Black Iridium


Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Tipuri de lentile Oakley

Utilizare lentile Oakley

Produs original - Cod Oakley OO7110-01 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley

Brand: OAKLEY

Produse din aceeasi categorie