Ochelari Smith I/O Mag Algae Olive ChromaPop Everyday Violet Mirror 22/23

1,299 lei 1,039 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Ochelarii Smith I/O Mag, echipati cu sistemul magnetic Smith Mag de schimbare a lentilelor, au fost creati pentru performanta si fit optim: 2 mecanisme de fixare a lentilei, ventilatie AirEvac impotriva aburirii si pentru porivire perfecta cu castile Smith. Lentilele specializate Smith ChromaPop filtreaza lumina si sporesc claritatea imaginii, mentinand culorile naturale.

Specificatii lentile

Sistem de schimbare a lentilei Smith Mag
Lentile ChromaPop sferice realizate din Carbonic-x
5 straturi antiaburire
Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru si o lentila aditionala, nemontata, pentru conditii de luminozitate scazuta

Lentila Smith ChromaPop Everyday Violet Mirror

Lentila ChromaPop Everyday Violet Mirror

Lumina care pătrunde prin lentilă: 23%
Lentila Smith ChromaPop Storm Rose Flash

Lentila ChromaPop Storm Rose Flash

Lumina care pătrunde prin lentilă: 50%

Specificatii frame

Medium fit
Responsive Fit frame design
Sistem de ajustare a strap-ului QuickFit
3 layere de burete DriWix pentru potrivire optimă și confort

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizată în construcția lentilelor Smith pune accent pe detalii și claritatea culorilor filtrând 2 unde specifice de lumină ce nu permit în mod normal distingerea clară a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultăți în a distinge între lumina verde și cea albastră și între lumina verde și cea roșie. ChromaPop filtrează aceste spectre oferind o mai bună claritate și culori naturale.
Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplică la exteriorul lentilei și oferă rezistență la zgârieturi și impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.

5x Anti-Fog

5X Anti-Fog

Lentila 5X Anti-Fog se bazează pe principiile utilizate în tehnologia Fog-X și are proprietăți de absorbție a umezelii de până la 5 ori mai mari decât lentilele existente pe piață. În cadrul testelor controlate de laborator o lentilă normală se aburește după 20-50 de secunde, iar o lentilă Smith 5X Anti-Fog se aburește după mai bine de 120 de secunde.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Această tehnologie presupune îndreptarea razelor de lumină prin îngustarea progresivă a lentilei din centrul optic către extremitățile câmpului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate și confort maxim.

Responsive Fit frame design

Această tehnologie permite cadrului ochelarilor să urmărească perfect conturul feței utilizatorului. Prin reducerea materialului în surplus și crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comportă ca o suspensie ce face micro ajustări pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort și o potrivire optimă.
Responsive Fit
Produs original - Cod Smith M004270IT9941 - Skates.ro este magazin autorizat Smith

Brand: SMITH

Produse din aceeasi categorie