Placa Snowboard Rome Warden cu legaturi Slice black 22/23

3,299 lei 2,309 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program

Vezi mai jos masurile disponibile pentru placa si legaturi:

- Placa Snowboard Rome Warden 2023
- Legaturi Rome Slice Black 2023


Te rugăm sa treci lungimea plăcii și măsură legăturilor în câmpul de mențiuni înainte de plasarea comenzii.

Placa Rome Warden

Modelul Warden este conceput pentru riderii care doresc o placă polivalentă, ideală pentru a coborâ orice pârtie, dar care abordează cu ușurință și powder-ul proaspăt. Datorită flex-ului mai moale, sidecut-ului sănătos și formei care imploră să fie îndreptată la vale, Rome Warden menține ordinea indiferent de teren.


Placa de snowboard Rome Warden are Flex 5


Mărime 152 155 157W 160W
Lungime de contact (mm) 1110 1140 1160 1190
Lățime mijloc (mm) 251 254 268 270
Lățime vârf (mm) 295 299 314 317
Lățime tail (mm) 294 298 313 317
Greutate potrivită (kg) 67 73 84 90


Fusion Camber

Camber pozitiv urmat de o zona mica de rocker. In momentul in care acest tip de camber este presat zonele de contact se deplaseaza oferind astfel o inaltare suplimentara a varfului si cozii. Acest tip de camber se comporta ca un camber pozitiv clasic, iar datorita zonelor de rocker ofera o mai buna stabilitate in powder.

HOTRODS - BAMBOO

Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow. Incepand cu colectia 2015 inginerii de la Rome utilizeaza bambusul in aceasta tehnologie, un material natural si prietenos cu mediul.

Stomp Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

STOMP CORE

Cel mai stabil si manevrabil miez al celor de la ROME SDS, construit 100% din plop.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

Triax Glass Laminate

Laminat perfect pentru un pop corespunzator free-style-ului. Fibrele dispuse la 90 de grade ofera o baza flexibila iar carbonul ofera un pop de neegalat.


Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

Powerslide Base

Baza are o constructie durabila ce absoarbe puternic ceara utilizata. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obisnuita de sesiuni in park-uri amenajate dar si in afara partiei pe zapada proaspata.

Legaturi Slice

Legaturile Slice sunt new-entry-ul din acest sezon in colectia Rome SDS si se adreseaza rider-ilor de nivel mediu si incepatorilor. Cu highback si strap-uri confortabile, care sunt mai iertatoare pentru a ajuta la imbunatatirea tehnicii, dar in acelasi timp ofera suficienta sustinere si transfer pentru a nu ramana in urma gastii.

Flex 4


Customization

Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.


Flex With Pop

unibody Baseplate

UNIBODY BASEPLATE

Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.

Highback United

Slice Asym Highback

Highback-ul este construit sa fie foarte usor si aliniat din punct de vedere anatomic, cu flex mediu.Connected Comfort

PureFlex Ankle Strap

PureFlex Ankle Strap

Un strap deosebit de usor cu un flex mediu.

PureGrip Toe Strap

PureGrip Toe Strap

Strap-ul OpenForm se va mula perfect pe orice boot, fiind in acelasi timp deosebit de usor, datorita design-ului minimalist.

Eva Sub Base Pad

Eva SubBase Pad

Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome National 22/23Placa Snowboard Rome National 22/232,999 lei -30%2,099 lei
Placa Snowboard Rome Warden 22/23Placa Snowboard Rome Warden 22/232,149 lei -35%1,399 lei
Placa Snowboard Rome Muse Wmns 22/23Placa Snowboard Rome Muse Wmns 22/232,249 lei -20%1,799 lei
Placa Snowboard Rome Party Mod 22/23Placa Snowboard Rome Party Mod 22/232,649 lei -35%1,719 lei