Role Powerslide Racing Marathon Trinity Final 125 Black

1,199 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
40
255mm
41
261mm
42
268mm
Powerslide Final 125 este un model de role accesibil de inalta performanta, cu origini in fitness, care ofera un confort ridicat si a fost proiectat pentru a imbunatati viteza, controlul si performanta generala. Rolele beneficiaza de o gheata din plastic ranforsat cu fibra de sticla, care asigura sustinere si receptivitate, oferind in acelasi timp un transfer de putere super usor catre frame-ul fabricat din magneziu turnat. Proiectat in jurul celebrului sistem de montare in 3 puncte Trinity, centrul de greutate este scazut pentru stabilitate si control mult mai bune. Modelul este completat de roti Powerslide Infinity de 125mm si rulmenti Wicked ABEC 7.

Specificatii

Boot: hibrid din plastic ranforsat cu fibra de sticla
Liner: Myfit, modelabil prin caldura la 90°C; captuseala incorporata cu material SBR
Catarama: microreglabila cu clichet; inchidere la 45 grade
Frame: Powerslide Elite; magneziu turnat AM 60B; montare Trinity in 3 puncte; 3x125mm
Roti: Powerslide Infinity 125mm / 85A cu latime de 24mm; HR= High Rebound, Cruising Comfort
Rulmenti: WCD Wicked ABEC 7 cu bile din otel cromat si cai de rulare din otel carbon
Greutate: 1450g (41)
Inaltime: 10.5cm (41)

Tehnologii

Tehnologie Trinity

Trinity

Trinity este sistem patentat de montare in 3 puncte, care dispune de 2 puncte de montare frontale duble pentru a crea un canal adanc pentru roti, permitand asezarea lor mai aproape de picior si scazand in acelasi timp centrul de greutate. Aceasta montare triunghiulara creeaza o platforma solida si creste eficienta transferului de energie. Trinity functioneaza perfect pentru configuratiile cu 3 roti, dar ofera avantaje remarcabile si pentru cele cu 4 roti:
- Un transfer de energie mai bun: datorita triunghiului energetic format de cele 3 puncte de montare.
- Centru de greutate mai jos: acest lucru inseamna mai mult control, stabilitate si patinaj mai sigur.
- Montare X-Slot pentru a personaliza pozitia cadrului sub ghete.
- Fatigue Control: Trinity nu numai ca iti sporeste performanta, dar absoarbe cu 30% mai multe vibratii, facand ca fiecare moment sa fie mai usor si mai placut.
Tehnologie 3D-Casted

3D Casted

Proces de fabricatie de inalta calitate pentru a realiza frame-uri rigide si stabile, dar usoare. Fram-urile turnate 3D sunt perfect modelate pentru a spori rigiditatea,transferul de putere si pentru a oferi caracteristici de performanta similare celor intalnite la frame-urile realizate cu CNC. Datorita constructiei robuste, aceste piese obtin scoruri foarte mari in ceea ce priveste acceleratia, controlul si viteza.

RECOMANDAM sa masurati lungimea talpii piciorului si sa alegeti role cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.

Brand: POWERSLIDE

Produse din aceeasi categorie