Casca Alpina Attelas Visor QVMM black matt/silver

1,999 lei 1,599 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
58-61cm
Alpina Attelas Visor QVMM este o casca inovatoare, fiind primul model pe care este implementat tehnologia Ergo3 pentru o ajustare perfecta a masurii. Carcasa realizata din Abs vine in dotare cu niste urechi dure pentru mai multa siguranta la impact. Attelas Visor QVM utilizeaza ventilatii ajustabile ce pot fi deschise sau inchise in functie de preferintele riderului, iar materialul Coolmax, utilizat pe stratul interior al castii, asigura o temperatura optima, prevenind astfel acumularea umezelii. Viziera ofera un camp vizual impresionant de 180 grade. Este prevazuta cu tehnologia Quattro VarioFlex care permite lentilei sa se adapteze conditiilor meteorologice prin adaptarea nuantei, iar polarizarea optimizeaza vizibilitatea.

Specificatii

Sistem patentat de reglare a volumului Ergo3 pentru o ajustare optima a dimensiunii
Viziera QuattroVarioflex: lentila polarizanta, care imbunatateste contrastul pentru toate conditiile meteorologice
Viziera ofera protectie optima si un camp vizual de 180 de grade
Reglarea exceptionala a climatului datorita sistemului de ventilatie One Touch Ventilation
Amenajari interioare de inalta calitate si confortabile

Tipul lentilei: S2-S3

Tip lentila S2-S3

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisire pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Ergo³

Ergo³

Ergo³ permite ajustarea perfecta a castii pe cap. Casca nu este ajustata in circumferinta, ci in volum. Interiorul poate fi ajustat pe toata circumferinta prin intermediul unui sistem fin de clichet, sporind semnificativ confortul si siguranta.
Hard Shell

Hard Shell

Castile Hardshell sunt alcatuite dintr-un miez Hi-EPS si o carcasa exterioara rezistenta la impact din ABS sau policarbonat. Aceasta combinatie asigura siguranta maxima.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioara a fiecarei casti Alpina contine Hi-EPS (high expanded polystyrene). Aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarecea materialul nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Multi Mirror

Multi Mirror

Multi Mirror este o lentila pe care sunt aplicate pana la 16 straturi reflectorizante. Acestea ofera protectie impotriva reflexiilor puternice si a luminii infrarosii.
Tehnologie Quattro Varioflex

Quattro Varioflex

Ochelarii Quattro Varioflex au lentile polarizate si fotocromice, deci lumina este filtrata astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie). De asemenea, tehnologia Quattro Varioflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Produs original - Cod Alpina A9090 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie