Casca Alpina Parsena black matt

739 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
58-61cm
Alpina Parsena este o casca cu un sistem de ajustare rapid, urechi si captuseala detasabile, potrivita utilizatorilor cu un cap “mai ingust”ce isi doresc o casca calitativa, confortabila si cu un design aparte. Casca vine cu o constructie de tip Inmold in sprijinul celor ce cauta o casca foarte usoara si bine ventilata, aerisirea fiind asigurata de gaurile de ventilatie active, ce pot fi inchise sau deshise in functie de conditiile meteo.

Specificatii

Casca usoara din policarbonat si EPS cu carcasa interioara realizata din HI-EPS,margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, inchidere Ergomatic si sistem Y-Clip
Zona de ventilatie activa Airstream Control, captuseala si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece

Tehnologii casca

Inmold - tehnologie inmold

Inmold

Castile de ski Inmold sunt mai usoare decat modelele traditionale. Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu granule EPS sub presiune, la o temperatura ridicata, rezultand astfel o protectie anti-soc intre stratul exterior si stratul interior.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.

Sistem reglare casta Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistem flexibil de reglare, actionat de rotita dispusa in partea din spate a castii. Este foarte usor de manevrat chiar si atunci cand purtam manusi.
Inchidere casca Ergoomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.

 Sistem Alpina Y-Clip

Y-Clip

Sistemul asigura o ajustare precisa, retinerea celor doua curele laterale jucand un rol crucial pentru protectia utilizatorului.
Ventilatie casca Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisre pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.

Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igiena potrivita, captuseala poate fi scoasa si spalata.
Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detasate pentru utilizarea castii in zilele insorite.

Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Produs original - Cod Alpina A9207 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina


Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie