Patine Fila Chrissy LX blue/silver

599 lei 479 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
36
232mm
38
240mm
Modelul Fila Chrissy LX este un model recreațional de excepție. Partea exterioară a ghetei este realizată dintr-o țesătură rezistentă asemănătoare denimului și întărituri din piele sintetică în punctele cele mai solicitate. Căptușeala din blană sintetică și izolația termică 3M Thinsulate asigură un confort climatic excelent, izolare termică și conservarea căldurii corporale. Sistemul de închidere permite un fit personalizat și sporește senzația de siguranță. Lama din oțel inoxidabil, specifică patinajului artistic, este perfectă pentru trucuri și sărituri pe gheață, dar este potrivită și pentru utilizarea recreativă și pentru sesiuni scurte de antrenament.

Specificații

Interior din catifea călduros
Interiorul este izolat cu Thinsulate
Structură rigidizată pe lateral
Branțul "heat reflective" oferă izolație termică și pe talpă
Lamă inoxidabilă de 3,5mm grosime cu certificare germană GS pentru calitate
Sistem închidere pe șiret și Velcro

Tehnologii

Branturile cu reflexie de caldura

Branțuri cu reflexie de căldură

Fila a introdus branțul cu reflexie de căldură, ce reprezintă o tehnologie revoluționară de izolație. Produse din pâslă și un strat de aluminiu la mijloc, acesta ajută la păstrarea căldurii la interior și a temperaturilor scăzute la exterior.
Structura interna anatomica

Structură internă anatomică

Modelele Viper și Chrissy sunt echipate cu structură internă anatomică ce oferă stabilitate laterală sporită și o potrivire anatomică mai bună.
Interior calduros si confortabil

Interior călduros și confortabil

Confortul și căldura din patină sunt 2 elemente foarte importante. De aceea modelele Fila sunt dotate cu interioare moi, îmbunătățite și tehnologii de izolație termică. Modelele de patinaj recreațional de top vin dotate cu izolație Thinsulate, iar Chrissy LX este dotat cu aceasta și blăniță sintetică pentru confort și căldură.
Lama din otel inoxidabil

Lamă din oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil nu ruginește, are o capacitate de alunecare mai bună și se tocește mai greu decât alte aliaje folosite în fabricarea lamelor.

!!! VĂ RECOMANDĂM să vă măsurați lungimea tălpii piciorului și să vă asigurați că patinele pe care le alegeți sunt cu 5-10 milimetri mai mari decât lungimea tălpii dumneavoastră. Astfel patinele vor fi confortabile chiar și după câteva ore de mers.
Brand: FILA

Produse din aceeasi categorie