Schiuri Atomic Redster Q7 Revoshock C + legaturi M 12 GW Grey 23/24

4,249 lei 3,399 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
176cm
Atomic Redster Q7 combină tehnologia Revoshock C și forma All-Condition Piste pentru a crea schiul perfect pentru schiorii de nivel intermediar până la avansat. Revoshock C absoarbe vibrațiile și asigură nivel de receptivitate foarte înalt în orice condiții de zăpadă întâlnite pe pârtie. Multi Radius Sidecut te încurajează să faci orice viraj dorești, cu rază lungă sau scurtă, fără a întâmpina dificultăți. Miezul Power Woodcore, construcția Dura Cap Sidewall și stratul TI Powered Titanal lucrează împreună pentru a crea un schi cu o manevrabilitate de neegalat la orice viteză.

Legăturile Atomic M 12 GW au o greutate redusă și sunt deosebit de flexibile. DIN-ul se poate regla în intervalul 4-12, iar ajustarea lungimii se face fără unelte adiționale.

Specificații schiuri

Active camber
Revoshock C
All-Condition Piste Shape
Power Woodcore
TI Powered
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Talpă World Cup
Canturile sunt ascuțite la unghi de 87 grade
Unghi al marginilor de 0.8° pentru viraje ușoare și aderență excelentă
Greutate 2643g / ski / 168cm

Specificații legături

Posibilitate de reglaj DIN între 4-12
Ajustarea lungimii se face fără unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 160 168 176
Lățime la vârf (MM) 123 125.5 128
Lățime la mijloc (MM) 75 75 75
Lățime la coadă (MM) 107 109.5 112
Raza (M) 13 13.5 14.2

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber dețin o margine care rămâne în contact cu zăpada. Aceasta ajută la o stabilitate crescută și o aderență mai bună direcționată pe margini pe porțiunile cu gheață.

Revoshock C

Utilizând o serie de module din arcuri încastrate într-un elastomer care preia șocurile, tehnologia Revoshock C se manifestă ca o suspensie integrată în ski, pentru a bloca șocurile. De la vârful ski-ului până la legături, fiecare modul de arc lucrează simultan pentru a transforma energia pierdută în accelerație.

DURA CAP SIDEWALL

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock, Dura Cap Sidewall constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

POWER WOODCORE

POWER WOODCORE Un miez sportiv și dinamic din lemn de frasin și plop care adaugă cosiderabil stabilitate și amortizează vibrațiile la viteză.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de Titanal (aliaj format din aluminiu, titan, vanadiu s.a) acoperă partea superioară și pe cea inferioară a miezului, creând o absorbție a șocurilor impecabilă și oferind un flex torsional mare.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie