Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/24

2,799 lei 2,239 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
154
160

Stale Sandbech’s new shape for the steep, the deep and everything in-between

Proiectat de Stale Sandbech, Stale Fish este viziunea lui de placă pentru a te bucura de powder oricând se ivește ocazia. Pentru un control mai bun, Rome SDS Stale Fish are acum noua tehnologie Flax Walls de la inserțiile din față până la nas, aceasta creând o mai bună rigiditate și amortizare a plăcii.

Placa de snowboard Rome Stale Fish are Flex 7

Mărime 154 157 160
Lungime de contact (mm) 1102 1128 1154
Lățime mijloc (mm) 265 267 268
Greutate potrivită (kg) 68-88 74-94 80-100


Free The Ride

Acest tip de construcție pe 3 zone presupune un camber pozitiv ce pornește de sub piciorul din față al rider-ului și se continuă până către coada plăcii. În partea din față camber-ul pozitiv este poziționat până aproape de punctul de contact, zonă în care este amplasat un rocker subtil. Rezultatul este un foarte bun transfer al mișcării și polivalență: camber-ul pozitiv în secțiunea de mijloc și în cea de spate îți permite să stai foarte bine în viraje și îți oferă multă putere și elasticitate în placă în timp ce combinația de camber cu rocker din secțiunea față îți oferă suficientă presiune pentru o ușoară inițiere a întoarcerilor și un comportament foarte bun în powder. Zona 3d este plasată în vârful plăcii, oferind senzația de surf, atunci când placa este utilizată în powder. Acest profil este indicat pentru all-mountain freeride și powder.

Flax Walls

Tehnologia Flax Walls este o ranforsare a pereților laterali. Atunci când este folosit între miez și peretele lateral, Flax Walls creează rigiditate și stabilitate.

Hotrods - Bamboo Omega

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și sticlă, goale pe interior și se inserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow. Începând cu colecția 2015 inginerii de la Rome utilizează bambusul în această tehnologie, un material natural și prietenos cu mediul.

Control Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexează mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

Pop Core Matrix

2 zone de lemn foarte ușor sunt combinate cu o structură din lemn de plop și astfel rezultă un miez flexibil și elastic.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Triax Hybrid Laminate

O tehnologie din partea Rome SDS ce oferă o un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce oferă un foarte bun răspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finețe în mișcări.

Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

Sinterstrong Base

Baza are o construcție durabilă ce absoarbe puternic ceara utilizată. Este primul nivel de viteză disponibil la o bază sinterizată. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obișnuită de sesiuni în park-uri amenajate, dar și în afara pârtiei pe zăpadă proaspătă.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Agent 23/24Placa Snowboard Rome Agent 23/242,499 lei -20%1,999 lei
Placa Snowboard Rome Warden 23/24Placa Snowboard Rome Warden 23/242,149 lei -20%1,719 lei
Placa Snowboard Rome Muse Wmns 23/24Placa Snowboard Rome Muse Wmns 23/242,499 lei -20%1,999 lei
Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/24Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/242,799 lei -20%2,239 lei