Schiuri Atomic Bent 90 + legaturi Strive 12 GW Black/White 23/24

3,399 lei 2,719 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
175cm
Atomic Bent 90 este schiul pe care Nico și Miguel Porteous îl numesc "cuțitul elvețian" - schiul perfect pentru all-mountain/park. Tehnologia HRZN Tip & Tail îi oferă schiului o flotabilitate excelentă, în timp ce miezul din lemn de plop Light Woodcore menține greutatea scăzută și asigură performanță receptivă. Pereții laterali mai groși oferă durabilitate îndelungată, pe orice tip de teren. În timp ce Bent 90 este un schi mai îngust decât modelul Bent Chetler 120, acesta păstrează aceeași atitudine de creativitate, auto-exprimare și polivalență. Cu topsheet și base art realizate de Chris Benchetler, Bent 90 are o abordare unică a muntelui, atât din punct de vedere al designului, cât și al esteticii.

Specificații schiuri

Directional Shape
HRZN Tech Tip & Tail
Dura Cap Sidewall
Light Woodcore
Resist Edge
Topsheet lucios
Canturile sunt ascuțite la unghi de 87 grade
Unghi al marginilor de 1.3° pentru viraje ușoare și aderență excelentă
Greutate 1600g / ski / 175cm

Specificații legături

Posibilitate de reglaj DIN între 4-12
Ajustarea lungimii se face fără unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 166 175 184
Lățime la vârf (MM) 118 119 119
Lățime la mijloc (MM) 90 90 90
Lățime la coadă (MM) 109 109 109
Raza (M) 17 19 21

Tehnologii ski

Profil All Mountain Rocker

All Mountain Rocker

Formă potrivită pentru toate condițiile atmosferice și orice tip de teren, fie pârtie amenajată sau off-piste. Forma de rocker de pe față îl ține deasupra zăpezii, iar camberul îi oferă stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul să fie foarte polivalent.

HRZN TECH TIP & TAIL

HRZN TECH TIP & TAIL Construcția HRZN Tech are un vârf și o coadă complet șlefuite care oferă o suprafață cu 10% mai mare, fără a adăuga lățime sau greutate schiului, pentru o flotabilitate impresionantă în zăpadă adâncă, ce oferă mai puțină deviere a vârfului.

LIGHT WOODCORE

POWER WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

Dura Cap Sidewall

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).

Montaj legături

Legăturile Strive 12 GW se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie