Schiuri Faction Dancer 1 + legaturi Warden 11 MNC C90 22/23

3,749 lei 2,999 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
170cm
Dancer 1. Agil, neted și stabil, acest schi este construit pentru performanță pură pe pârtie. Două foi de metal foarte subțiri completează miezul din lemn provenit din surse sustenabile, pentru un amestec ideal de energie în ritm alert și manevrabilitate fluidă și plină de încredere. Susținut de cea mai bună și mai durabilă construcție austriacă, alimentat 100% din energie regenerabilă.

Dimensiuni Faction Dancer 1

Dimensiune schi (cm) 162 170 178 186
Greutate (grame) 1550 1650 1720 1840
Raza (metri) 14 16 18 20
Side Cut vârf (mm) 120 120 120 120
Side Cut talie (mm) 86 86 86 86
Side Cut coadă (mm) 110 110 110 110

Tehnologii schiuri

Full strength sidewall
Miez din Plop
Free-ride flat tail
Eliptical Sidecut
Dual Span Titanal
Anti Chip Micro Cap
Mustache Flex
XL 2.5mm Edges

Full strength sidewall

O construcție care plasează benzi de material de protecție de-a lungul laturilor fiecărui miez, între margine și foaia superioară. Pereții laterali asigură cea mai bună fixare a muchiei și stabilitate posibilă atunci când schiul este supus unui viraj, precum și protejarea miezului de lemn, a muchiei și a foii de sus împotriva impactului și a deteriorărilor exterioare.

Miez din Plop

Plopul este un lemn de rășinoase de culoare deschisă, de greutate medie, durabil, care flexează având un pop bun și are o mulțime de capacități de absorbție a vibrațiilor. Folosit ca unic lemn în acest miez, permite schiului să aibă suficientă stabilitate torsională pentru a sta bine la coborâre.

Free-ride flat tail:

Designul tradițional cu coadă plată este construit pentru viteză, aderență maximă la muchie și control în viraje. Adusă în zilele noastre cu un rocker ușor în coadă, forma permite schimbări rapide de direcție.

Eliptical Sidecut

Este realizată dintr-o rază mai lungă sub picior și raze mai mici în vârf și coadă. Raza mai lungă sub picior ajută la pivotări mai rapide și ușoare, în timp ce razele mai mici din vârf și coadă ajută la inițierile virajelor.

Dual Span Titanal

Titanalul este unul dintre cele mai rezistente metale existente. Calitățile sale izotrope, la fel de puternice în toate direcțiile, cu încărcare dură, ce îl face șasiul perfect pentru un schi de freeride.

Anti Chip Micro Cap

Micro-Cap este un hibrid al unei construcții de calitate superioară, cu pereți laterali de tip sandwich, fuzionată cu un capac durabil și ușor. Cu micro-cap, construcția tip sandwich oferă susținere performantă pe muchie și stabilitate torsională îmbrăcând topsheet-ul și pereții laterali, oferind protecție superioară împotriva ciobirii muchiei și îmbinării .

Mustache Flex

Acest tip de flex funcționează pentru majoritatea schiorilor, având în fața și spatele legăturilor o stabilitate bună pe muchii, iar tranziția se face progresiv către vârf și coadă fiind mai moale pentru a facilita absorbția de șocuri.

XL 2.5mm Edges

7 fracțiuni de milimetru s-ar putea să nu sune mult, dar când vine vorba de margini, se adună. Muchia de 2.5 mm are cu 35% mai mult material decât muchia.

Montaj legaturi

Legăturile Armada Warden 11 MNC se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: FACTION

Produse din aceeasi categorie