Schiuri Atomic Maverick 95 TI + legaturi Strive 14 GW 22/23

4,899 lei 3,919 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
172cm
Un schi fără limite, Maverick 95 TI este un schi all-mountain extrem de versatil. Construcția OMatic folosește un strat de Titanal pentru a crea echilibrul ideal intre rigiditate și flex, oferind stabilitate de la vârf până la coadă. Side cut-ul amplu împreună cu rocker-ul all-mountain permit acestui schi să se descurce in orice condiție pe care o întâlnește. Tehnologia HRZN extinde suprafața vârfului cu 10%, pentru a crea un schi cu o rezistență si manevrabilitate intuitivă, indiferent de condiții. Proiectat în America de Nord și construit în Austria, schiul Maverick 95 TI este capabil pe orice munte și în orice condiții de zăpadă - de la hardpack la powder.

Specificatii schiuri

Flow Profile
Dura Cap Sidewall
Miez din lemn Light Woodcore
OMatic Core
Insertii de carbon
Forma directionala
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 1800g / ski / 180cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fară unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zona de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 164 172
Latime la varf (MM) 126 127.5
Latime la mijloc (MM) 93.5 94
Latime la coada (MM) 110 111.5
Raza (M) 16.5 17.9

Tehnologii ski

All Mountain Rocker

Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii, iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte polivalent.
OMatic Core

OMatic Core

OMatic creează un miez care produce cel mai bun echilibru între rigiditate și flexiune pe toată lungimea schiului. Construit cu materiale esențiale; lemn de plop frezat cu precizie, fibră de sticlă ușoară și straturi de Titanal sau carbon, OMatic oferă performanță, echilibru și stabilitate fără efort de la vârf până la coadă.

Dura Cap Sidewall

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Montaj legaturi

Legaturile Atomic Strive 14 GW se monteaza pe schiuri tinand cont de lungimea exterioara a claparilor. Montajul se face doar dupa plata online cu cardul a produselor, iar dupa montaj schiurile si legaturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie