Schiuri Rossignol Experience 76 + legaturi XPRESS 10 GW Black 23/24

1,999 lei 1,599 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
168cm
Rossignol Experience 76 imbina perfect stilul si performanta, facandul pertenerul perfect sezon de sezon. Flexul este reglat pentru a oferi schiorilor incepatori o senzatie relaxata si un carving fara efort. Controlul care sporeste increderea oferit de designul Drive Tip lucreaza cu sidecut-ul pentru o initiere lina a virajului si un final controlat al fiecarui viraj. Un miez din lemn sustenabil adauga stabilitate intr-o gama larga de conditii

Dimensiuni Rossignol Experience 76

Dimensiune schi (cm) 160 168
Greutate (grame) 3100 3200
Raza (metri) 13 15
Side Cut vârf (mm) 123 123
Side Cut talie (mm) 76 76
Side Cut coadă (mm) 109 109

Tehnologii schiuri

Drive Tip Solution
Rectangular Full Sidewall
PEFC Poplar Wood Core
Fiberglass
All Trail Roker
All Trail Sidecut
Premium Hardtop

Drive Tip Solution

Îmbinând fibrele direcționale din vârful schiului cu materialul moale din partea anterioară a schiului, noua soluție Drive Tip exploatează și elimină vibrațiile în deplasarea pe terenul denivelat și în condiții de zăpadă aspră, pentru o atingere și un control care sporesc încrederea.

Fiberglass

Fiberglass ofera mai multa elasticitate decat carbonul si vine in mai multe greutati si impletituri, ceea ce o face cea mai buna alegere pentru flexibilitate si rezistenta la torsiune.

PEFC Poplar Wood Core

Miezul din lemn de plop PEFC asigura un bun echilibru intre amortizare, elasticitate si economie de greutate.

All Trail Roker

Adaptat pentru orice tip de teren și stare a zăpezii, All Trail Roker oferă un amestec echilibrat de precizie pe zăpadă tare și jucăușie pe zăpadă moale.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

All Trail Sidecut

All Trail Sidecut oferă un angajament instantaneu și un viraj puternic pentru performanțe de carving fluide, dinamice și confortabile.

Premium Hardtop

Premium Hardtop oferă o durabilitate fără compromisuri a topsheet-ului și o bogăție grafică pentru a proteja și prelungi durata de viață a schiurilor.

Brand: ROSSIGNOL

Produse din aceeasi categorie