Casca Alpina Grand Lavalan white matt

749 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
57-61cm

Alpina Grand lavalan face o declaratie cu numele sau: „Hei, uite, eu sunt! Si sunt moderna, confortabila, buna, pur si simplu GRANDIOASA! " ALPINA si-ar pune toti banii atat pe modelul GRAND, cat si pe caracteristicile lanii de oaie lavalan, deci are sens sa le combine pe cele doua. Captuseala interioara si incalzitorul pentru gat care se intind peste gat si urechi ca un tot unitar sunt ambele acoperite cu lavalan moale, pentru caldura naturala, un climat confortabil si un stil deosebit. Un sistem infinit reglabil pentru o reglare optima si Airstream Control pentru reglarea fluxului de aer sunt alte caracteristici pe care fiecare schior le va aprecia. In caz de impact, carcasa din ceramica combinata cu Hi-EPS ofera protectie.


Specificatii

Orificiile de ventilatie reglabile permit o climatizare optima
Carapace exterioara extra robusta si rezistenta cu 3 cochilii
Marginile inferioare ranforsate asigura longevitate si protectie
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor de aer microscopice
Greutate redusa datorita Inmold

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Edge Protect

Edge Protect

Edge Protect este o placă suplimentară din policarbonat care conferă căștilor inmold, o acoperire suplimentara a marginilor de pe partea inferioară a căștii. Aceasta protejează interiorul din Hi-EPS și crește durabilitatea căștii.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Inmold

Inmold

În procesul de producție în matriță, stratul superior din policarbonat este lipit termic de stratul interioară din Hi-EPS a corpului căștii sub presiune și căldură.
Lavalan®

Lavalan®

Lâna lavalan®, este un material izolator utilizat ca umplutură în căștile de schi ALPINA pentru a oferi un plus de confort. Obținută în mod sustenabil, are atât proprietăți izolatoare, cât și de reglare a temperaturii, este respirabilă și previne formarea mirosurilor neplăcute de transpirație, datorită gestionării naturale a umidității si a funcției de autocurățare a fibrelor de lână.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9223210 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie