Schiuri Atomic Cloud C11 + legaturi M 10 GW White 22/23

3,249 lei 2,599 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157cm
Cloud 11 este un model adresat schioarelor cu un stil relaxat bazat pe un carving lung, cu contact perfect pe pârtie și cu derapaje diminuate. Aspectul său curat, combinat cu miezul de lemn Light Woodcore, îl fac să fie unul dintre cele mai populare din gamă. Este inclusă și tehnologia Servotec Light pentru o stabilitate mai mare și viraje lipsite de efort. Legăturile Atomic M 10 GW se montează pe schiuri cu o greutate redusă, fiind una din cele mai ușoare legături de pe piață. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte adiționale, iar prin sistemul Easy Step-in asigură o introducere facilă a clăparului fără compromisuri în ceea ce privește siguranță.

Legăturile Atomic M 10 GW sunt deosebit de rezistente și precise fiind în același timp manevrabile și ușoare, iar sistemul Easy Step-In face mai ușoară introducerea clăparului în legătură.

Specificații schiuri

Profil Piste Rocker
Servotec Light
Full Sidewall
Miez din lemn Light Woodcore
Densolite Core
TI Stabilizer
Topsheet structurat
Greutate 2502g / ski / 151cm

Specificații legături

Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157 164
Lățime la vârf (MM) 109 111 113 115
Lățime la mijloc (MM) 73 73 73 73
Lățime la coadă (MM) 95.5 97.5 99.5 101.5
Raza (M) 13.5 14.1 14.7 15.3

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Formă ideală pentru pârtiile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber oferă o aderență bună în timp ce curbura ușoară de pe vârf facilitează virajele. Combinația dintre cele două forme asigură o stabilitate excelentă.
Servotec Light

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinată curselor și schiatului pe pistă de înaltă performanță. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec poziționată pe partea superioară a schiului și elastomerul plasat sub legături. Tija este tensionată, adică elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregătit pentru întoarceri, el fiind într-o poziție pretensionată. În timp ce schiul se curbează într-o întoarcere, compresia din elastomer este relaxată. Se destinde ca un arc, trăgând tija cu el, susținând în mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigură o direcție mai rapidă și ușoară. Tija și elastomerul atenuează loviturile în pantă și estompează dezechilibrul, rezultând o direcție mai fermă și mai stabilă atunci când schiați la viteze mari. Servotec Light conține același canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce oferă proprietatiile Servotec de anulare a vibrațiilor și stabilitate în cursă.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de titan este poziționat sub miezul schiului rezultând astfel o absorbție mare a șocurilor și flexibilitate torsională.

FULL SIDEWALL

Full Sidewall Marginea laterală este poziționată pe întreaga lungime a schiului pentru viraje precise, fiind ideală pentru schiurile de top.

DENSOLITE CORE

Densolite Core În miezul fiecărui ski sunt materiale speciale utilizate de către Atomic, lemn în principal, de diferite densități ce determină felul în care se comportă schiul. Miezul este realizat dintr-o spumă specială cu rol în amortizarea și absorbția vibrațiilor, reducând astfel efortul depus de către schiori.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie